Umplutură De Stridii

Umplutură De Stridii
Umplutura de stridii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă servește 7. Pentru 91 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 228 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. 24 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Un amestec de țelină, pătrunjel, nucșoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Umplutură de stridii (ne), Umplutură De Stridii, și Umplutură De Stridii.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie, sotează țelina cu ceapa până când ceapa este translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Într-un castron mare combinați pâinea de porumb sfărâmată, țelina gătită, ceapa gătită, dulciurile, stridiile, parley, busuiocul, sarea, boia de ardei, Salvia uscată și nucșoara. Aruncă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salvie UscatăSalvie Uscată
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Bateți cele 2 ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
4
Adăugați ouăle și stocul de pui în amestecul de umplutură. Chestii umplute în cavitatea păsării.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
(Keebler)(Keebler)
5
Îndepărtați umplutura imediat după ce pasărea este gătită. De asemenea, puteți coace umplutura separat de pasăre într-o farfurie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Coaceți-l într-un cuptor preîncălzit la 350 grade F (175 grade C) aproximativ 1 oră și 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții7
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista