Umplutură de pâine maro Boston cu slănină și tarhon

Umplutură de pâine maro Boston cu slănină și tarhon
Boston Brown Pâine umplutura cu Bacon si tarhon ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 8 și costă 95 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 443 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați tarhon, arpagic, pâine și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Umplutură dublă de pâine cu unt brun, slănină și salvie, Pâine Maro Boston, și Pâine Maro Boston pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 250 F. Împărțiți toate cuburile de pâine între 2 foi de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Coaceți până când pâinea este uscată, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Transferați pâinea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Saut bacon în tigaie mare până când este crocant. Folosind lingura cu fante, transferați slănina pe prosoape de hârtie. Aruncați toate picăturile, cu excepția a 1 lingură, din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
5
Adăugați untul în picături și topiți la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
6
Se adauga ceapa; saut până la moale, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
7
Adăugați ceapa, arpagicul, tarhonul, sarea, piperul și slănina rezervată la castron cu pâine; aruncați pentru a combina. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
TarhonTarhon
ArpagicArpagic
PiperPiper
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
PâinePâine
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Unt 9x9x2-inch vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
9
Adăugați bulion de pui în amestecul de pâine și aruncați pentru a se umezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
PâinePâine
10
Transferați umplutura în vasul pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
11
Acoperiți umplutura cu folie și coaceți 40 de minute (50 de minute dacă este refrigerată). Descoperiți și coaceți până se rumenesc ușor deasupra, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Revista