Umplutură De Pâine De Bază
Umplutura de pâine de bază ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 58 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 33 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână ceapă, bulion de pui, boia de ardei și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 10 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Umplutură de bază de mere și salvie, Pâine Albă De Bază (Pentru Mașină De Pâine), și Pâine de stafide de bază sau pâine de afine.
Instrucțiuni
Într-o tigaie la foc mediu-mare, încălziți 1/2 cană din bulionul de pui.
Adăugați ceapa și gătiți timp de 10 minute până când ceapa s-a înmuiat.
Într-un bol, combinați ceapa gătită, bulionul rămas, pâinea, ardeiul, înlocuitorul de ou și sarea și piperul.
Așezați amestecul în interiorul cavității unui curcan sau puneți-l într-o farfurie. Dacă umplutura trebuie coaptă separat de curcan, puneți umplutura într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade și coaceți timp de 45 de minute.
Adăugați 1 cană de ciuperci feliate (albe sau sălbatice).
Adăugați 1 cană de caise uscate tăiate cubulețe, mere, smochine, afine sau cireșe. Umplutură de pâine de porumb: înlocuiți 3 căni de pâine integrală cu 3 căni de pâine de porumb.