Umplutură De Piersici
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați umplerea piersicii. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 237 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 42 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, apă, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Umplutură De Plăcintă Cu Piersici, Umplutură De Plăcintă Cu Piersici, și Umplutură De Plăcintă Cu Piersici De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti primele 4 ingrediente intr-o cratita mare la foc mediu, amestecand des, 30 de minute.
Se lasă să se răcească ușor.
Presărați gelatină peste 1/3 cană de apă într-o cratiță mică; lăsați să stea 1 minut. Gatiti la foc mic, amestecand pana se dizolva gelatina (aproximativ 2 minute).
Procesați amestecul de piersici în blender sau robot de bucătărie până se omogenizează, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale. Se amestecă amestecul de gelatină și lichiorul de piersici. Acoperiți și răciți 8 ore.