Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați umplutura de pecan de afine. Această rețetă servește 13. O porție conține 310 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de suc de portocale, piper, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ umplutură de afine pecan cu cârnați, Umplutură De Mere, Afine Și Pecan, și Curcan Cu Rețetă De Umplutură De Pecan De Afine.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mică, aduceți sucul de portocale și afine la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Se ia de pe foc; se lasa sa stea 5 minute. Între timp, într-o tigaie mare, gătiți cârnații până nu mai sunt roz; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Transferați într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
În aceeași tigaie, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Se adaugă țelina și ceapa; se sotează până se înmoaie. Se amestecă condimentele de pasăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Se adaugă la amestecul de cârnați. Se amestecă cuburile de umplutură, amestecul de suc de portocale, mărul, nucile pecan, sarea, piperul și bulionul suficient pentru a atinge umezeala dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Transferați într-un 13-in uns.x 9-în. vas de copt. Se acoperă și se coace la 325 de minute timp de 30 de minute. Descoperi; coaceți cu 10-15 minute mai mult sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată