Umplutură De Cârnați De Mere

Umplutură De Cârnați De Mere
Umplutura de mere-cârnați ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 362 calorii, 13g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați pâine cu usturoi Parmezan, mere tarte-nucșoară necojită, măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Umplutură De Cârnați De Mere, Umplutură de mere și cârnați, și Umplutură de mere și cârnați.

Instrucțiuni

1
Gătiți cârnații într-o tigaie mare la foc mediu, rupând carnea pe măsură ce gătește. Când este maro, adăugați merele și gătiți, amestecând ocazional, până când merele sunt fragede, aproximativ 5 minute. Se amestecă fructele uscate, salvia și nucșoara. Îndoiți pâinea și adăugați bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe UscateFructe Uscate
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Ungeți ușor un vas de copt de 3 litri sau o caserolă. Lingură în umplutură. (Umplutura poate fi făcută până la acest punct cu până la 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Așezați umplutura în cuptor în timp ce curcanul gătește (sau într-un cuptor preîncălzit de 177°) și coaceți 40 până la 45 de minute sau până când blatul este auriu și prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Timesavers: fructele uscate predicate nu au nevoie de tocare. Folosirea pâinii preparate cu usturoi înseamnă o plantă mai puțin de tocat și Niciun usturoi de tocat. Gătirea umpluturii separat vă scutește de anxietate față de acele avertismente de siguranță alimentară despre umplerea unei păsări crude.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe UscateFructe Uscate
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Carne MăcinatăCarne Măcinată
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista