Umplutură de Crăciun ușor condimentată

Umplutura de Crăciun ușor condimentată este o fără lactate garnitură. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 422 calorii. Această rețetă servește 8. 200 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de carne de cârnați, pudră de curry, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 48%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Supă de morcovi ușor condimentată, Tofu Într-Un Sos De Cremă De Ardei Roșu Ușor Condimentat, și Fursecuri de Crăciun: fursecuri norvegiene de Crăciun, prune condimentate cu morcovi păstrează semilune și portocală de ciocolată.
Instrucțiuni
Bateți pâinea într-un robot de bucătărie pentru a face firimituri. Sfat într-un castron mare.
Puneți ceapa, usturoiul și pătrunjelul în procesor și bateți până se toacă mărunt.
Adăugați amestecul de ceapă în pesmet cu toate celelalte ingrediente, cu excepția slăninei. Condimentează generos și strânge totul împreună cu mâinile până se combină.
Puneți deoparte aproximativ o treime din umplutura pentru curcan și împărțiți restul în 20 de bucăți. Modelați fiecare bucată într-un cârnat mic de mărimea unui deget, apoi înfășurați fiecare într-un rasher de slănină.
Puneți cârnații într-un vas rezistent la cuptor, gata pentru prăjire (vezi Citrus & thyme turkey).