Umplutură de Crăciun ușor condimentată

Umplutură de Crăciun ușor condimentată
Umplutura de Crăciun ușor condimentată este o fără lactate garnitură. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 422 calorii. Această rețetă servește 8. 200 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de carne de cârnați, pudră de curry, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 48%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Supă de morcovi ușor condimentată, Tofu Într-Un Sos De Cremă De Ardei Roșu Ușor Condimentat, și Fursecuri de Crăciun: fursecuri norvegiene de Crăciun, prune condimentate cu morcovi păstrează semilune și portocală de ciocolată.

Instrucțiuni

1
Bateți pâinea într-un robot de bucătărie pentru a face firimituri. Sfat într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Puneți ceapa, usturoiul și pătrunjelul în procesor și bateți până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați amestecul de ceapă în pesmet cu toate celelalte ingrediente, cu excepția slăninei. Condimentează generos și strânge totul împreună cu mâinile până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Puneți deoparte aproximativ o treime din umplutura pentru curcan și împărțiți restul în 20 de bucăți. Modelați fiecare bucată într-un cârnat mic de mărimea unui deget, apoi înfășurați fiecare într-un rasher de slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
5
Puneți cârnații într-un vas rezistent la cuptor, gata pentru prăjire (vezi Citrus & thyme turkey).
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista