Umplutură de Crăciun fructată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați umplutura de Crăciun fructată. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 310 calorii. Această rețetă servește 8. 10 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Un amestec de pesmet, buton de unt, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Fructe de Crăciun biscotti, Fructe Distractiv Crăciun Copac Cookie-Uri, și Umplutură de Crăciun cu slănină.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Sfat afine într-un castron și se acoperă cu apă clocotită. Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie și înmuiați ceapa. Sfat într-un castron mare și lăsați să se răcească.
Adăugați migdalele în aceeași tigaie și prăjiți până se rumenesc. Se lasă să se răcească, apoi se toacă aproximativ. Cu coaja lor, bateți sferturile de clementină într-un robot de bucătărie până când sunt purificate.
Adăugați nucile, Clementina pură, merisoarele și ingredientele rămase, cu excepția untului, la ceapă, cu o mulțime de condimente. Se amestecă totul împreună, apoi se răstoarnă într-o farfurie. Punctați cu unt, acoperiți cu folie și prăjiți la cuptor pentru 30 de minute. Descoperiți, apoi prăjiți încă 15 minute până când sunt crocante și aurii.