Umplutură de castane și Pancetta
Umplutura de castane și Pancetta este o fără lactate garnitură. O porție conține 334 calorii, 10g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână piper, scorțișoară măcinată, fenicul și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Umplutură de castane, Prune și Pancetta, Supă De Castane, Pancetta Și Varză, și Rețetă Risotto de dovlecei prăjiți (cu salvie, castan și Pancetta) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 375 F și aranjați un suport în mijloc.
Așezați pâinea într-un bol mare de amestecare; pune deoparte. Înveliți un vas de copt de 3 litri cu ulei de măsline.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu până la sclipire.
Adăugați pancetta și gătiți, amestecând ocazional, până când sunt crocante și rumenite, aproximativ 10 minute.
Îndepărtați cu o lingură cu fante pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie; pus deoparte.Creșteți focul la mediu ridicat, adăugați scorțișoara în picăturile de tigaie și amestecați până se parfumează, aproximativ 1 minut.
Adăugați ceapa, feniculul, sarea și piperul și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele sunt doar înmuiate, aproximativ 10 minute. Se amestecă castanele și salvia și se gătește până se parfumează, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați bulionul, amestecați pentru a încorpora și aduceți la foc mic.
Se toarnă amestecul peste pâine, se adaugă pancetta rezervată și se amestecă bine pentru a se încorpora uniform.
Transferați umplutura în vasul de copt pregătit și coaceți până când se încălzește și pâinea începe să se rumenească, aproximativ 30 de minute.