Umplutură De Caise-Portocaliu

Umplutură De Caise-Portocaliu
Umplutura de caise-portocale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 118 calorii. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de suc de portocale, amidon de porumb, margarină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Lekvar caise unt-caise de umplere pentru Hamantaschen, Lekvar caise unt-caise de umplere pentru Hamantaschen, și Umplutură Daneză-Caise.

Instrucțiuni

1
Combinați 3/4 cană suc de portocale și caise într-o cratiță nonaluminică; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când caisele sunt fragede. Lingură într-un blender sau procesor de alimente, și procesul până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Combinați zahărul și amidonul de porumb într-o cratiță. Adăugați treptat restul de 3/4 cană de suc de portocale, amestecând cu un tel de sârmă până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Adăugați margarina; se aduce la fierbere la foc mediu și se gătește 1 minut sau până se îngroașă, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
4
Se ia de pe foc; adăugați amestecul de caise și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
5
Se toarnă într-un castron; acoperiți și răciți 4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista