Umplutură De Brânză Pentru Produse De Patiserie

Umplutură De Brânză Pentru Produse De Patiserie
Umplutura de brânză pentru produse de patiserie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă face 8 porții cu 226 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de gălbenuș de ou, unt, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 11%. Încercați Produse De Patiserie Cu Brânză, Produse De Patiserie Cu Brânză, și Produse de patiserie cu Guavan și brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se presară stafidele cu coniac și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
2
Într-un castron, cremă împreună cremă de brânză și zahăr. Bateți în făină, smântână, vanilie și unt. Bateți în gălbenușul de ou. Îndoiți stafidele. Se răcește până se folosește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
SmântânăSmântână
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
StafideStafide
VanilieVanilie
UntUnt
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista