Umplutură de bază de pâine Yankee
Reteta Basic Yankee Bread Stuffing se poate face in aproximativ 30 de minute . Această rețetă servește 15 și costă 69 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12 g de proteine , 12 g de grăsimi și un total de 282 de calorii . Este perfect pentru Ziua Recunoștinței . 40 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca garnitură ieftină. Mergeți la magazin și cumpărați cârnați de porc măcinați, unt, țelină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 59% . Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Umplutură vegană de pâine cu porumb și mere, castane , cremă de unt de bază și cupcakes de ciocolată de bază .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți ușor o tavă de copt de 9x13 inci.
Puneți cârnații de porc într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu mare pana se rumeneste uniform.
Scurgeți și puneți deoparte.
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Puneți țelina și ceapa în cratiță și gătiți încet și amestecați până se înmoaie.
Amestecați cârnații, țelina, ceapa, pâinea, salvie, sare și piper într-un castron mare.
Turnați ouăle și supa de pui în amestec. Folosiți mai mult bulion dacă este necesar. Umplutura trebuie să fie umedă, nu moale.
Apăsați amestecul în tava de copt.
Coaceți 1 oră în cuptorul preîncălzit, sau până când blatul este maro și crocant.