Umplutură de bază de pâine Yankee

Umplutură de bază de pâine Yankee
Reteta Basic Yankee Bread Stuffing se poate face in aproximativ 30 de minute . Această rețetă servește 15 și costă 69 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12 g de proteine , 12 g de grăsimi și un total de 282 de calorii . Este perfect pentru Ziua Recunoștinței . 40 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca garnitură ieftină. Mergeți la magazin și cumpărați cârnați de porc măcinați, unt, țelină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 59% . Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Umplutură vegană de pâine cu porumb și mere, castane , cremă de unt de bază și cupcakes de ciocolată de bază .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți ușor o tavă de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Albă Veche De O Zi, Ruptă în Bucăți MiciPâine Albă Veche De O Zi, Ruptă în Bucăți Mici
6 Tulpini De Telina Tocata6 Tulpini De Telina Tocata
2
Puneți cârnații de porc într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu mare pana se rumeneste uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente De SalvieAmestec De Condimente De Salvie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente De Salvie1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente De Salvie
3
Scurgeți și puneți deoparte.
4
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente De SalvieAmestec De Condimente De Salvie
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Puneți țelina și ceapa în cratiță și gătiți încet și amestecați până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
6
Amestecați cârnații, țelina, ceapa, pâinea, salvie, sare și piper într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Turnați ouăle și supa de pui în amestec. Folosiți mai mult bulion dacă este necesar. Umplutura trebuie să fie umedă, nu moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
8
Apăsați amestecul în tava de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
9
Coaceți 1 oră în cuptorul preîncălzit, sau până când blatul este maro și crocant.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții15
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista