Umplutură cu aluat de cârnați
Umplutura cu aluat de cârnați ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10 g de proteine, 13 g de grăsimi și un total de 238 de calorii. Pentru 1,32 USD per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ceapă, căței de usturoi, merișoare și alte câteva ingrediente, le puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Ziua Recunoștinței. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu un scor de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Umplutura de cârnați cu aluat, Umplutura de cârnați și pâine cu aluat și Umplutura de cârnați vegani.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350°. Într-un cuptor olandez, gătiți cârnații la foc mediu până când nu mai sunt roz; scurgere.
Transferați într-un castron mare. În aceeași tigaie, căliți ciupercile, ceapa și țelina în ulei până se înmoaie.
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut.
Adăugați la cârnați pâine, anghinare, brânză, merișoare, condimente pentru păsări de curte, rozmarin, sare, piper și amestec de ciuperci.
Bateți oul și bulionul; se toarnă peste amestecul de pâine și se amestecă.
Transferați pe un 13x9-in uns. vas de copt (vasul va fi plin).
Coaceți, descoperit, 30-35 de minute, până când blatul se rumenește ușor și un termometru arată cel puțin 160°.