Ulei De Susan Aripi De Pui

Ulei De Susan Aripi De Pui
Susan aripi de pui ulei ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 158 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă 63 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, ulei de susan, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 70 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Susan Aripi De Pui, Susan Aripi De Pui, și Miere Susan Aripi De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați aripile de pui în 3 porții separate. Într-o tigaie mare, combinați puiul, apa, sosul de soia întunecat, sosul de soia ușor, usturoiul și ceapa verde. Se amestecă împreună și se fierbe timp de 15 minute la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia închisSos De Soia închis
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
2
Adăugați 1/4 cană ulei de susan și fierbeți încă 15 minute la foc mic. Se aduce amestecul la fierbere și se adaugă liniuță de ulei de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
3
Se ia de pe foc, se lasă să se răcească și se servește.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant

Aripile de pui funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu depăși aroma cărnii, astfel încât chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista