Ulei De Măsline Somon Braconat Cu Condimente Indiene

Ulei De Măsline Somon Braconat Cu Condimente Indiene
Reteta ulei de masline somon fiert cu condimente indiene este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. O porție conține 460 calorii, 35g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 6,83 USD pe porție. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pene de tei, semințe de coriandru, fileuri de somon tăiate în 4 până la centru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma pene de var, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Congelată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este minunat. Încercați Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice, Somon Cu Condimente Indiene, și Somon La Grătar Cu Condimente Indiene Și Raita pentru rețete similare.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Getrank Gruner Veltliner (1 litru). Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Getrank Gruner Veltliner (1 Litru)
Getrank Gruner Veltliner (1 Litru)
Prospețimea strălucitoare completează aromele clare și uscate de grapefruit, măr și piper alb în acest Gruner austriac remarcabil. Vinul perfect pentru zilele de plajă, zilele de picnic și în fiecare zi.
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista