Taitei clare coreene cu legume mixte ar putea fi doar Coreeană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Această garnitură are 310 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, sos de soia, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Chop Chae (legume mixte coreene cu carne de vită și tăiței), Mool Gooksu (tăiței mixți coreeni în bulion de hamsii), și Bibimbap - orez mixt coreean cu carne și legume asortate.
Instrucțiuni
1
Într - o tigaie acoperită de 3 până la 4 litri la foc mare, aduceți 2 litri de apă la fierbere. Scufundați firele de fasole în apă și amestecați pentru a se separa; acoperiți și îndepărtați de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Celofan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Lăsați să stea până când tăiței sunt moi, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3
Se scurge bine. Cu foarfece, tăiate în lungimi de 6 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De Bucătărie
4
Clătiți ciupercile și puneți-le într-un castron mic cu suficientă apă fierbinte pentru a acoperi; lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 15 minute. Ridicați ciupercile din lichidul de înmuiere (rezervați lichid pentru o altă utilizare sau aruncați) și stoarceți uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Tăiați tulpinile de ciuperci și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6
Tăiați capacele de ciuperci în benzi late de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
7
Clătiți carnea de vită și uscați-o. Tăiați carnea de vită în bucăți de 1/4 inch. Într-un castron, amestecați carnea cu 1 linguriță ulei de susan, 2 linguri sos de soia, ceapă verde feliată, 1 linguriță zahăr și usturoiul. Acoperiți și răciți cel puțin 30 de minute sau până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Ciupiți Semințele De Susan Alb
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Suc De Lămâie, Opțional
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Între timp, tăiați capetele rădăcinii din ceapa verde; tăiat în lungimi de 2 inci, inclusiv blaturi verzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
9
Într - o tigaie antiaderentă de 12 inci sau o tigaie antiaderentă de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare, amestecați 2 lingurițe de ulei de susan și ceapa galbenă până când se înmoaie ușor, dar nu șchiopătează, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă
Ciupiți Semințele De Susan Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Se toarnă într-un castron mare. Întoarceți tigaia la foc mediu-mare și adăugați încă 1 linguriță de ulei de susan, morcovii și lungimile de ceapă verde. Se amestecă până când ceapa verde este ușor ofilită, aproximativ 1 minut; se adaugă în castron. Întoarceți tigaia la foc mediu-mare și adăugați încă 2 lingurițe ulei de susan, ciupercile și fasolea verde; se amestecă până când ciupercile se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Ciupiți Semințele De Susan Alb
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Grăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
11
Se adaugă în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Întoarceți tigaia la foc mediu-mare; adăugați 1 lingură ulei de susan și amestecul de vită. Se amestecă până se rumenesc ușor, 2 până la 3 minute; se adaugă în castron. Întoarceți tigaia la foc și adăugați tăiței scursi, 3 linguri sos de soia, 1 lingură ulei de susan, 2 lingurițe zahăr și 1/4 linguriță piper; se amestecă până când tăiței sunt fierbinți, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan Alb
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Suc De Lămâie, Opțional
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
13
Se toarnă în castron cu amestec de legume-carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Se amestecă bine, adăugând sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
15
Se toarnă într-un castron; se presară cu semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Gabrielskloof Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.