Tăiați salata cu porumb, mazăre și slănină

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de tocat cu porumb, mazăre și slănină. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 542 calorii. Pentru $ 4.38 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână ardei gras, scallions, romaine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Tăiați salata cu porumb, mazăre și slănină, Scoici de dafin cu mazăre și slănină, și Salată de primăvară de sparanghel, rampe, mazăre și mazăre, cu ou Pocat și vinetă cu coajă de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face vinaigreta de muștar, combinați oțetul, sucul de lămâie, muștarul și usturoiul într-un castron. Se amestecă treptat în ulei până se emulsionează. Condimentează după gust cu sare și piper.
Într-o tigaie la foc mediu, prăjiți slănina până când este crocantă și scurgeți-o pe prosoape de hârtie, aruncând grăsimea. Se toacă slănina și se lasă deoparte.
Aduceți o cratiță cu apă ușor sărată la fierbere și puneți un castron cu apă cu gheață. Puneți o strecurătoare umplută cu mazărea în cratiță și gătiți timp de un minut sau două.
Scoateți mazărea și aruncați-le imediat în vasul cu apă cu gheață.
Puneți porumbul în filtru și puneți-l în cratița de apă clocotită timp de un minut sau două.
Scoateți porumbul și scufundați-l în apa cu gheață cu mazărea.
Scurgeți porumbul și mazărea și dați deoparte.
Tăiați frunzele de romaine și puneți-le într-un castron mare. Ar trebui să aveți aproximativ 4 căni de frunze tocate.
Adăugați mazărea, porumbul, castravetele, morcovul, ardeiul roșu, ridichile, ceapa verde, roșiile și busuiocul în castron, apoi aruncați cu suficientă vinetă pentru a acoperi totul ușor.
Adăugați parmezanul, aruncați din nou și condimentați după gust cu sare și piper.
Puneți salata pe un platou mare și presărați slănina deasupra.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;