Tzatziki

Tzatziki
Tzatziki ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 119 calorii, 15g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă $1.52 pe portie. Mulți oameni au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 270 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână iaurt grecesc, sare de mare, mărar și mentă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Tzatziki, Cel Mai Bun Tzatziki, și Tzatziki.

Instrucțiuni

1
Există o mulțime de variante pe Tzatziki unii au grătar castraveți și apel pentru iaurt simplu, pe care mi se pare un pic curge, așa că am folosi iaurt grecesc. Dacă puteți obține doar iaurt simplu, folosiți un soi plin de grăsimi și scurgeți-l într-o strecurătoare de plasă căptușită cu pânză de brânză sau o țesătură de scurgere similară, timp de câteva ore la frigider.Toată lumea din Paris a fost puțin sub vreme, nu neapărat fizic, ci mental, pentru că, deși suntem în pragul primăverii, a fost ploaie și frig și toți ne-am săturat de iarnă, merci beaucoup. Deci, în ciuda vremii și pentru o varietate de motive a fost timp pentru a izbucni ros și Tzatziki a făcut o apariție ca un aperitiv în timp ce câțiva dintre noi înfruntat frigul și a făcut cele mai bune de vreme acoperit de nori pe o masă improvizat înființat în curtea clădirii.Resturile au făcut un contrast rece cu pieptul de pui minunat condimentat, pe care l-am marinat în condimentele verzi din Israel. Este amuzant când oamenii îmi spun că nu au timp să gătească, deoarece acest pui a durat mai puțin de zece minute pentru a se pregăti. (Desigur, ar fi putut dura mai puțin timp dacă nu ar fi fost implicat ros.) Dar chiar dacă nu aveți prieteni care vă dau condimente, păstrez adesea un borcan din acest amestec de plante toscane în jurul preparării puiului în același mod, așa că păstrez întotdeauna un borcan hand.So dacă te găsești cu niște mărar proaspăt pe mâini și vremea promite unde locuiești, nu mă pot gândi la o modalitate mai bună de a însoți un pahar de vin sau orice altceva servești la cină.Tzatziki
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Iaurt SimpluIaurt Simplu
Mărar ProaspătMărar Proaspăt
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
TzatzikiTzatziki
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
2
Aproximativ 6 porții
3
Puteți folosi orice ierburi care vă plac. Prefer greu pe mărar, cu o doză bună de mentă proaspătă acolo. Unora le place și pătrunjelul cu frunze plate. Tzatziki este de fapt mai bun se face cu o zi înainte de a planifica să-l serviți, ceea ce oferă usturoiului timp pentru a infuza iaurtul.1 castravete mare, decojit și feliat pe jumătate de Lungime1 linguriță sare de mare, plus mai mult după gust4 căței de usturoi, curățați și tocați2 căni (450 gr) iaurt grecesc1 / 3 cană mărar tocat și mentă proaspătă, amestecat1 lingură ulei de măsline
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel Cu Frunze PlatePătrunjel Cu Frunze Plate
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Mentă ProaspătăMentă Proaspătă
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
TzatzikiTzatziki
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
4
Folosiți o lingură și răzuiți semințele din castraveți și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
5
Tăiați castravetele în bucăți mici sau tăiați-le cu găurile mari ale unei răzătoare de cutie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie RăzătoareCutie Răzătoare
6
Amestecați bucățile de castraveți într-o strecurătoare cu sarea și lăsați-le să stea aproximativ 30 de minute, agitând și întorcându-le de câteva ori pentru a-i încuraja să-și expulzeze apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
7
După ce s-au scurs, stoarceți bucățile de castraveți într-un prosop pentru a scoate cea mai mare parte a excesului de lichid și transferați-le într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Amestecați castraveții cu usturoiul, iaurtul, ierburile și uleiul de măsline și gustați, adăugând mai multă sare, dacă doriți. În funcție de marca de iaurt, poate doriți să adăugați un strop de suc proaspăt de lămâie dacă doriți să fie mai acidulat.Servire și depozitare: Tzatziki este de fapt mai bine servit a doua zi după ce a fost făcut, așa că planificați în consecință. Se poate face cu până la trei zile înainte.Rețete Înrudite
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
TzatzikiTzatziki
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
9
Iaurt Congelat Cu Căpșuni
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Tăiate Felii Congelate, Neîndulcite, DecongelatePiersici Tăiate Felii Congelate, Neîndulcite, Decongelate
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
10
Fasole prăjită cu Feta, măcriș și Sumac
Ingrediente de care veți avea nevoie
SorrelSorrel
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
SumacSumac
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
11
Raita
Ingrediente de care veți avea nevoie
RaitaRaita
12
Feta Marinată
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
13
Hummus
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 23 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 2
14
Caviar De Vinete
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
CaviarCaviar
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista