Tzatziki
Tzatziki ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 119 calorii, 15g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă $1.52 pe portie. Mulți oameni au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 270 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână iaurt grecesc, sare de mare, mărar și mentă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Tzatziki, Cel Mai Bun Tzatziki, și Tzatziki.
Instrucțiuni
Există o mulțime de variante pe Tzatziki unii au grătar castraveți și apel pentru iaurt simplu, pe care mi se pare un pic curge, așa că am folosi iaurt grecesc. Dacă puteți obține doar iaurt simplu, folosiți un soi plin de grăsimi și scurgeți-l într-o strecurătoare de plasă căptușită cu pânză de brânză sau o țesătură de scurgere similară, timp de câteva ore la frigider.Toată lumea din Paris a fost puțin sub vreme, nu neapărat fizic, ci mental, pentru că, deși suntem în pragul primăverii, a fost ploaie și frig și toți ne-am săturat de iarnă, merci beaucoup. Deci, în ciuda vremii și pentru o varietate de motive a fost timp pentru a izbucni ros și Tzatziki a făcut o apariție ca un aperitiv în timp ce câțiva dintre noi înfruntat frigul și a făcut cele mai bune de vreme acoperit de nori pe o masă improvizat înființat în curtea clădirii.Resturile au făcut un contrast rece cu pieptul de pui minunat condimentat, pe care l-am marinat în condimentele verzi din Israel. Este amuzant când oamenii îmi spun că nu au timp să gătească, deoarece acest pui a durat mai puțin de zece minute pentru a se pregăti. (Desigur, ar fi putut dura mai puțin timp dacă nu ar fi fost implicat ros.) Dar chiar dacă nu aveți prieteni care vă dau condimente, păstrez adesea un borcan din acest amestec de plante toscane în jurul preparării puiului în același mod, așa că păstrez întotdeauna un borcan hand.So dacă te găsești cu niște mărar proaspăt pe mâini și vremea promite unde locuiești, nu mă pot gândi la o modalitate mai bună de a însoți un pahar de vin sau orice altceva servești la cină.Tzatziki
Puteți folosi orice ierburi care vă plac. Prefer greu pe mărar, cu o doză bună de mentă proaspătă acolo. Unora le place și pătrunjelul cu frunze plate. Tzatziki este de fapt mai bun se face cu o zi înainte de a planifica să-l serviți, ceea ce oferă usturoiului timp pentru a infuza iaurtul.1 castravete mare, decojit și feliat pe jumătate de Lungime1 linguriță sare de mare, plus mai mult după gust4 căței de usturoi, curățați și tocați2 căni (450 gr) iaurt grecesc1 / 3 cană mărar tocat și mentă proaspătă, amestecat1 lingură ulei de măsline
Folosiți o lingură și răzuiți semințele din castraveți și aruncați-le.
Tăiați castravetele în bucăți mici sau tăiați-le cu găurile mari ale unei răzătoare de cutie.
Amestecați bucățile de castraveți într-o strecurătoare cu sarea și lăsați-le să stea aproximativ 30 de minute, agitând și întorcându-le de câteva ori pentru a-i încuraja să-și expulzeze apa.
După ce s-au scurs, stoarceți bucățile de castraveți într-un prosop pentru a scoate cea mai mare parte a excesului de lichid și transferați-le într-un castron mare.
Amestecați castraveții cu usturoiul, iaurtul, ierburile și uleiul de măsline și gustați, adăugând mai multă sare, dacă doriți. În funcție de marca de iaurt, poate doriți să adăugați un strop de suc proaspăt de lămâie dacă doriți să fie mai acidulat.Servire și depozitare: Tzatziki este de fapt mai bine servit a doua zi după ce a fost făcut, așa că planificați în consecință. Se poate face cu până la trei zile înainte.Rețete Înrudite
Iaurt Congelat Cu Căpșuni
Fasole prăjită cu Feta, măcriș și Sumac