Turtă Dulce I

Turtă dulce aș putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 317 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de scorțișoară măcinată, ou, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Casă De Turtă Dulce (Mini Case De Turtă Dulce), Turtă dulce M & M Cookie Baruri cu turtă dulce M & M Buttercream, și Tort De Turtă Dulce Cu Glazură Cremoasă De Turtă Dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade (175 grade C). Ungeți și făinați ușor o tigaie pătrată de 8 inci.
Cremă de scurtare și zahăr până la lumină.
Adăugați oul și melasa și bateți bine.
Cerneti impreuna faina, sarea, bicarbonatul de sodiu, ghimbirul macinat si scortisoara macinata.
Aduceți apa la fierbere și adăugați alternativ cu amestecul de făină la amestecul crem, bătând bine după fiecare adăugare.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 35 până la 40 de minute.
Serviți cald și bucurați-vă.