Turcia Ramen

Turcia Ramen
Turcia Ramen necesită aproximativ 4 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 272G de proteine, 96G de grăsime, și un total de 2283 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $9.66 pe portie, această rețetă acoperă 73% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână ouă, suc de lămâie, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării japoneze. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 86%. Rețete similare sunt Ramen paitan de curcan cu curcan crocant și ou moale gătit, Turcia Ramen, și Miso Ramen Cu Curcan.

Instrucțiuni

1
Trageți aproximativ 2 căni de carne de pe carcasa de curcan și rezervați pentru supă. Folosind un cuțit mare de bucătar, tocați carcasa de curcan în bucăți mici de mărimea pumnului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
CarneCarne
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs CuțitChefs Cuțit
2
Transferați într-o oală mare și adăugați șunca de țară, ceapa, morcovii, ridichea daikon, usturoiul, ghimbirul și jumătățile de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ridiche DaikonRidiche Daikon
șuncă De țarășuncă De țară
MorcovMorcov
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
LămâieLămâie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi ingredientele cu 1 inch și aduceți la fierbere, îndepărtând orice spumă care se ridică la vârf. Coborâți focul la moderat scăzut și lăsați stocul să fiarbă, reglând căldura după cum este necesar pentru a menține un foc mic foarte blând, până când este bogat aromat, aproximativ 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
ApăApă
4
Lăsați stocul să se răcească ușor, apoi turnați printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron mare, aruncând solidele. Măsurați 8 căni de stoc pentru bolurile ramen și rezervați restul pentru utilizare ulterioară. Faceți înainte: stocul de curcan poate fi pregătit înainte și păstrat, acoperit la frigider, până la 4 zile sau congelat, într-un recipient etanș, până la 3 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
Taitei RamenTaitei Ramen
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
SitaSita
1
Umpleți un castron mediu cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Aduceți o cratiță mică cu apă la fiert. Folosind o lingură cu fante, coborâți ușor ouăle, câte 1, în apa clocotită. Asigurați-vă că apa revine la fierbere, apoi gătiți ouăle timp de 7 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați ouăle în vasul cu apă rece. Odată ce ouăle sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, cu spatele unui cuțit, atingeți ușor coaja pentru a o sparge. Curățați cu grijă ouăle, apoi tăiați-le în jumătate și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuțitCuțit
BolBol
3
În timp ce ouăle fierb, într-o oală mare, aduceți la fierbere 8 căni din stocul de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia StocTurcia Stoc
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Adăugați miso, sosul de pește, sosul de soia, oțetul și sosul fierbinte și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Sos FierbinteSos Fierbinte
Sos De SoiaSos De Soia
OțetOțet
MisoMiso
5
Adăugați tăiței ramen, aruncând pachetul de aromă dacă folosiți supă ramen ambalată și fierbeți până se înmoaie, dar încă ferm, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei RamenTaitei Ramen
SupăSupă
1
Împărțiți tăiței ramen și bulionul uniform în 4 boluri. În fiecare castron, împărțiți uniform Tofu, ciuperci, avocado, scallions, Nasturel, curcan și jumătăți de ou fiert moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei RamenTaitei Ramen
NasturelNasturel
CiuperciCiuperci
Ceapa VerdeCeapa Verde
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
Toată TurciaToată Turcia
BulionBulion
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se ornează cu parmezan proaspăt ras, apoi se strecoară câteva picături de suc de lămâie peste boluri și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ParmezanParmezan
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă totul împreună și se lasă bulionul să încălzească toate ingredientele înainte de a mânca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate99
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista