Turcia Ramen

Turcia Ramen
Turcia Ramen necesită aproximativ 4 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 272G de proteine, 96G de grăsime, și un total de 2283 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $9.66 pe portie, această rețetă acoperă 73% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână ouă, suc de lămâie, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării japoneze. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 86%. Rețete similare sunt Ramen paitan de curcan cu curcan crocant și ou moale gătit, Turcia Ramen, și Miso Ramen Cu Curcan.

Instrucțiuni

1
Trageți aproximativ 2 căni de carne de pe carcasa de curcan și rezervați pentru supă. Folosind un cuțit mare de bucătar, tocați carcasa de curcan în bucăți mici de mărimea pumnului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
CarneCarne
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs CuțitChefs Cuțit
2
Transferați într-o oală mare și adăugați șunca de țară, ceapa, morcovii, ridichea daikon, usturoiul, ghimbirul și jumătățile de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ridiche DaikonRidiche Daikon
șuncă De țarășuncă De țară
MorcovMorcov
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
LămâieLămâie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi ingredientele cu 1 inch și aduceți la fierbere, îndepărtând orice spumă care se ridică la vârf. Coborâți focul la moderat scăzut și lăsați stocul să fiarbă, reglând căldura după cum este necesar pentru a menține un foc mic foarte blând, până când este bogat aromat, aproximativ 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
ApăApă
4
Lăsați stocul să se răcească ușor, apoi turnați printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron mare, aruncând solidele. Măsurați 8 căni de stoc pentru bolurile ramen și rezervați restul pentru utilizare ulterioară. Faceți înainte: stocul de curcan poate fi pregătit înainte și păstrat, acoperit la frigider, până la 4 zile sau congelat, într-un recipient etanș, până la 3 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
Taitei RamenTaitei Ramen
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
SitaSita
1
Umpleți un castron mediu cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Aduceți o cratiță mică cu apă la fiert. Folosind o lingură cu fante, coborâți ușor ouăle, câte 1, în apa clocotită. Asigurați-vă că apa revine la fierbere, apoi gătiți ouăle timp de 7 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați ouăle în vasul cu apă rece. Odată ce ouăle sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, cu spatele unui cuțit, atingeți ușor coaja pentru a o sparge. Curățați cu grijă ouăle, apoi tăiați-le în jumătate și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuțitCuțit
BolBol
3
În timp ce ouăle fierb, într-o oală mare, aduceți la fierbere 8 căni din stocul de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia StocTurcia Stoc
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Adăugați miso, sosul de pește, sosul de soia, oțetul și sosul fierbinte și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Sos FierbinteSos Fierbinte
Sos De SoiaSos De Soia
OțetOțet
MisoMiso
5
Adăugați tăiței ramen, aruncând pachetul de aromă dacă folosiți supă ramen ambalată și fierbeți până se înmoaie, dar încă ferm, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei RamenTaitei Ramen
SupăSupă
1
Împărțiți tăiței ramen și bulionul uniform în 4 boluri. În fiecare castron, împărțiți uniform Tofu, ciuperci, avocado, scallions, Nasturel, curcan și jumătăți de ou fiert moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei RamenTaitei Ramen
NasturelNasturel
CiuperciCiuperci
Ceapa VerdeCeapa Verde
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
Toată TurciaToată Turcia
BulionBulion
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se ornează cu parmezan proaspăt ras, apoi se strecoară câteva picături de suc de lămâie peste boluri și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ParmezanParmezan
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă totul împreună și se lasă bulionul să încălzească toate ingredientele înainte de a mânca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion

Ingrediente

1avocado, decojit, fără sâmburi, și felii subțiriavocado, decojit, fără sâmburi, și felii subțiri21 litru de lapte integral, la temperatura camereimorcovi, decojiți și tăiați cubulețemorcovi, decojiți și tăiați cubulețe4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcurcan sau pui fiert tras (din carcasa folosită pentru stoc)curcan sau pui fiert tras (din carcasa folosită pentru stoc)6inchridiche daikon, decojită și tăiată cubulețeridiche daikon, decojită și tăiată cubulețe2maricrustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)12 lingurițe de pudră de usturoisos de peștesos de pește5cuișoareusturoi, decojitusturoi, decojit2inchghimbir, decojit și feliatghimbir, decojit și feliat4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.friptură de șuncă de țară sau prosciutto, tăiată cubulețefriptură de șuncă de țară sau prosciutto, tăiată cubulețe3liniuțeCâteva sos fierbinteCâteva sos fierbinte1lămâie, tăiată în jumătatelămâie, tăiată în jumătate1Oreos dublu umplutDespre sucul de lămâie proaspăt storsDespre sucul de lămâie proaspăt stors1lingura. otet de vin rosuceapa, cubuleteceapa, cubulete211 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.Parmezan, proaspăt ras (aproximativ 1/4 cană în total)Parmezan, proaspăt ras (aproximativ 1/4 cană în total)3401 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.taitei ramen (din 4 pachete supa ramen) sau spaghettini subtiritaitei ramen (din 4 pachete supa ramen) sau spaghettini subtiri23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmred misored miso2ceapă verde tăiatăceapă verde tăiată1701 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ciuperci shiitake, tăiate și feliate subțireciuperci shiitake, tăiate și feliate subțire3Bucăți de caramele Heath Bar1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi2831 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.tofu moale, scurs și tăiat cubulețe (aproximativ 1 1/3 cană în total)tofu moale, scurs și tăiat cubulețe (aproximativ 1 1/3 cană în total)5kilogrameCarcasă din 1 curcan, inclusiv piele, sau 2 carcase de pui rotisorCarcasă din 1 curcan, inclusiv piele, sau 2 carcase de pui rotisor1gallonDespre apăDespre apă1buchetNasturel proaspăt (numai tulpini subțiri și frunze)Nasturel proaspăt (numai tulpini subțiri și frunze)2Bucăți de caramele Heath Baroțet distilat alboțet distilat alb
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate99
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista