Turcia copane cu dovleac melasă glazura pentru practica Ziua Recunostintei
Turcia copane cu dovleac melasă glazura pentru practica Ziua Recunostintei este un lactate gratuit rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 134g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 1480 calorii. Pentru $ 8.06 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 1 oră și 30 de minute. 31 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Dacă aveți la îndemână muștar brun, cidru de mere, usturoi granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de cidru de mere, puteți urma acest fel principal cu tort de prune fără ouă , cum se face tort de prune ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este spectaculos. Încercați Biscuiți de dovleac cu glazură de arțar și melasă, Curcan prăjit în stil Peking cu glazură de melasă-soia și sos de portocale-ghimbir, și Bețișoare De Pui Bourbon-Melasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Sarati betisoarele. Într-o oală mare pusă la foc mic, adăugați apa, bourbonul, sarea, zahărul, boabele de piper și frunzele de dafin. Gatiti amestecand ocazional pana cand sarea s-a dizolvat, scoateti de pe foc si lasati sa se raceasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper
Frunze De Dafin
Copane De Pui
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Saramură
Zahăr
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați tocanele de curcan într-un castron mare; se toarnă saramura. Acoperiți vasul și dați-l la frigider timp de 24 de ore.După 24 de ore, scoateți betisoarele de curcan clătiți și uscați-le bine. Aruncați saramura și preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Între timp faceți glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Curcan
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
3
Adăugați piure de dovleac, cidru de mere, oțet de cidru, melasă, muștar, zahăr brun, pudră de ceapă, usturoi granulat, 5 pudră de condimente, sare de linguriță de calibru și piper cayenne în tigaia cu sos mediu setată la foc mediu. Se fierbe amestecul până când este gros și cochet, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Granulat
Chineză Cinci Condiment
Ardei Iute
Oțet De Cidru De Mere
Conserve De Dovleac
Praf De Ceapă
Cidru De Mere
Zahăr Brun
Melasă
Muștar
Sos
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc.
5
Așezați toiagele pe o foaie de copt căptușită cu pergament, asigurându-vă că există loc între fiecare pentru gătit uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
6
Periați-le Liberal pe ambele părți cu glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
7
Așezați toiagele în cuptorul încălzit și prăjiți-le 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Scoateți-le din cuptor, periați-le cu mai multă glazură, întoarceți-le și periați celelalte părți cu mai multă glazură. Prăjiți încă 15 minute, apoi. Rotiți cuptorul la 325 de grade F. și continuați procesul de rotire și periere la fiecare 15 minute pentru un timp total de gătit de la 1 oră la 2 ore, în funcție de dimensiune. S-ar putea să rămâneți fără sos înainte de a găti până la capăt și asta este bine. Odată ce încep să arate destul de maro la exterior, începeți să verificați temperatura interioară cu un termometru insta-read. Prăjiți până când picioarele de curcan înregistrează 165 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De Curcan
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
9
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Lăsați să se odihnească aproximativ 8 minute, apoi serviți cald.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...