Tsimis ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 483 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de canolan, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Tsimis-ul lui Mile End, Mama lui Tzimmes (Tsimis), și Tsimis De Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-o tigaie, aruncați morcovii cu uleiul, sarea și piperul. Gatiti la cuptor, amestecand ocazional, pana cand morcovii se rumenesc usor si oarecum fragezi, 40 pana la 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Piper
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Cuptor
3
Între timp, combinați mierea, sucul de la 1 1/2 lămâi (rezervați jumătatea de lămâie rămasă), cimbru și 1/3 cană de apă într-o tigaie mare sau tigaie. Aduceți la foc mic și gătiți amestecul la foc mediu-mare timp de 5 minute, apoi îndepărtați și aruncați cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie
Miere
Suc
Cimbru
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Când morcovii au terminat de gătit, turnați morcovii, prunele și stafidele în tigaie cu amestecul de miere și amestecați pentru a acoperi complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Stafide
Prune Uscate
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați ghimbirul și scorțișoara și fierbeți amestecul de morcov-miere la foc mediu-mare, amestecând frecvent, până când lichidul s-a redus la o glazură groasă, 10 până la 15 minute. Apoi adăugați semințele de floarea soarelui și sucul din restul de 1/2 lămâie și scoateți tigaia de pe foc. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Semințe De Floarea Soarelui
Scorțișoară
Morcov
Ghimbir
Dressing Japonez De Susan Preparat
Miere
Suc
Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Se ornează cu pătrunjelul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
8
Noah și Rae Bernamoff au deschis delicatese Mile End din Brooklyn în 201
9
New York Times a numit-o" un omagiu iubitor adus tradiției deli", iar Zagat și revista New York au votat-o cel mai bun deli din New York. Originari din Montreal și, respectiv, New York, Noah și Rae locuiesc acum în Park Slope.