Tsimis

Tsimis
Tsimis ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 483 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de canolan, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Tsimis-ul lui Mile End, Mama lui Tzimmes (Tsimis), și Tsimis De Cartofi Dulci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-o tigaie, aruncați morcovii cu uleiul, sarea și piperul. Gatiti la cuptor, amestecand ocazional, pana cand morcovii se rumenesc usor si oarecum fragezi, 40 pana la 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
3
Între timp, combinați mierea, sucul de la 1 1/2 lămâi (rezervați jumătatea de lămâie rămasă), cimbru și 1/3 cană de apă într-o tigaie mare sau tigaie. Aduceți la foc mic și gătiți amestecul la foc mediu-mare timp de 5 minute, apoi îndepărtați și aruncați cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
MiereMiere
SucSuc
CimbruCimbru
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Când morcovii au terminat de gătit, turnați morcovii, prunele și stafidele în tigaie cu amestecul de miere și amestecați pentru a acoperi complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
StafideStafide
Prune UscatePrune Uscate
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați ghimbirul și scorțișoara și fierbeți amestecul de morcov-miere la foc mediu-mare, amestecând frecvent, până când lichidul s-a redus la o glazură groasă, 10 până la 15 minute. Apoi adăugați semințele de floarea soarelui și sucul din restul de 1/2 lămâie și scoateți tigaia de pe foc. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Semințe De Floarea SoareluiSemințe De Floarea Soarelui
ScorțișoarăScorțișoară
MorcovMorcov
GhimbirGhimbir
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
MiereMiere
SucSuc
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se ornează cu pătrunjelul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
8
Noah și Rae Bernamoff au deschis delicatese Mile End din Brooklyn în 201
9
New York Times a numit-o" un omagiu iubitor adus tradiției deli", iar Zagat și revista New York au votat-o cel mai bun deli din New York. Originari din Montreal și, respectiv, New York, Noah și Rae locuiesc acum în Park Slope.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista