Trufe de ciocolată neagră cu Fleur De Sel
Trufe de ciocolata neagra cu Fleur De Sel este un fără gluten garnitură. O porție conține 687 calorii, 8g de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.49 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de ciocolată dulce-amăruie, zahăr, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 42 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 74%. Rețete similare includ Trufe de ciocolată neagră cu Fleur De Sel, Caramel-Trufe de ciocolată neagră cu Fleur De Sel, și Gatiti cartea: Burger Fleur cu trufe.
Instrucțiuni
Cuptor cu microunde 8 oz. ciocolata intr-un bol de sticla la maxim 1 minut sau pana se topeste.
Combinați zahărul și apa într-o cratiță mică și grea; gatiti la foc mediu pana se dizolva zaharul, amestecand usor. Continuați să fierbeți, fără a amesteca, aproximativ 7 minute sau până când siropul este auriu, perindând părțile laterale ale tigaiei cu o perie de patiserie înmuiată în apă; scoateți tigaia de pe foc. Adăugați cu grijă cremă (amestecul va bule). Întoarceți tigaia la foc mic și fierbeți, amestecând până se omogenizează. Se amestecă 1/4 linguriță. floare de sel.
Adăugați amestecul de smântână în ciocolata topită; se amestecă până se omogenizează și se lasă să se răcească. Acoperiți și răciți 3 ore sau până când sunt ferme.
Puneți cacao într-un castron. Formați amestecul de ciocolată în bile de 1" (am folosit o lingură de înghețată de 1"); se rulează în cacao.
Așezați bile de trufe pe o foaie de copt; se răcește până se întărește.
Loc 12 oz. ciocolată în partea de sus a unui cazan dublu peste apă fierbinte până când un termometru introdus în ciocolată înregistrează 115.*
Scoateți inserția superioară; lucrând rapid, scufundați trufele în ciocolată topită, acoperind complet. Ridicați trufele cu o furculiță mică, lăsând să se scurgă excesul de ciocolată. Înclinați inserția cazanului dublu, dacă este necesar, pentru a ușura scufundarea și acoperirea. Întoarceți inserția superioară la căldură la fiecare câteva minute pentru a menține ciocolata la 11
Transferați trufele pe hârtie pergament.
Presărați ușor trufele cu fleur de sel suplimentar.
Lăsați să stea până când stratul de ciocolată este setat.
* Este important să păstrați cratița de ciocolată topită la 115 pentru acoperirea trufelor. Ca ghid, utilizați o bomboană sau un termometru digital, ușor de găsit la magazinul dvs. local de bucătari. Odată ce acest strat de ciocolată se întărește pe bomboane, va da o criză frumoasă atunci când mușcați în ea.