Trufe de ciocolată neagră cu Fleur De Sel

Trufe de ciocolată neagră cu Fleur De Sel
Trufe de ciocolata neagra cu Fleur De Sel este un fără gluten garnitură. O porție conține 687 calorii, 8g de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.49 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de ciocolată dulce-amăruie, zahăr, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 42 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 74%. Rețete similare includ Trufe de ciocolată neagră cu Fleur De Sel, Caramel-Trufe de ciocolată neagră cu Fleur De Sel, și Gatiti cartea: Burger Fleur cu trufe.

Instrucțiuni

1
Cuptor cu microunde 8 oz. ciocolata intr-un bol de sticla la maxim 1 minut sau pana se topeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Combinați zahărul și apa într-o cratiță mică și grea; gatiti la foc mediu pana se dizolva zaharul, amestecand usor. Continuați să fierbeți, fără a amesteca, aproximativ 7 minute sau până când siropul este auriu, perindând părțile laterale ale tigaiei cu o perie de patiserie înmuiată în apă; scoateți tigaia de pe foc. Adăugați cu grijă cremă (amestecul va bule). Întoarceți tigaia la foc mic și fierbeți, amestecând până se omogenizează. Se amestecă 1/4 linguriță. floare de sel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fleur De SelFleur De Sel
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se ia de pe foc.
4
Adăugați amestecul de smântână în ciocolata topită; se amestecă până se omogenizează și se lasă să se răcească. Acoperiți și răciți 3 ore sau până când sunt ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
5
Puneți cacao într-un castron. Formați amestecul de ciocolată în bile de 1" (am folosit o lingură de înghețată de 1"); se rulează în cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Așezați bile de trufe pe o foaie de copt; se răcește până se întărește.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Loc 12 oz. ciocolată în partea de sus a unui cazan dublu peste apă fierbinte până când un termometru introdus în ciocolată înregistrează 115.*
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
8
Scoateți inserția superioară; lucrând rapid, scufundați trufele în ciocolată topită, acoperind complet. Ridicați trufele cu o furculiță mică, lăsând să se scurgă excesul de ciocolată. Înclinați inserția cazanului dublu, dacă este necesar, pentru a ușura scufundarea și acoperirea. Întoarceți inserția superioară la căldură la fiecare câteva minute pentru a menține ciocolata la 11
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
9
Transferați trufele pe hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TrufeTrufe
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
10
Presărați ușor trufele cu fleur de sel suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fleur De SelFleur De Sel
TrufeTrufe
11
Lăsați să stea până când stratul de ciocolată este setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Ovăz și MiereCu Ovăz și Miere
12
* Este important să păstrați cratița de ciocolată topită la 115 pentru acoperirea trufelor. Ca ghid, utilizați o bomboană sau un termometru digital, ușor de găsit la magazinul dvs. local de bucătari. Odată ce acest strat de ciocolată se întărește pe bomboane, va da o criză frumoasă atunci când mușcați în ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Ovăz și MiereCu Ovăz și Miere
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
DificultateGreu
Gata În42 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista