Trufa de ciocolata
Trufa de ciocolată este o rețetă fără gluten cu 12 porții. Pentru 45 de cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 145 de calorii, 1 g de proteine și 9 g de grăsimi. Mergeți la magazin și cumpărați înveliș de bomboane de ciocolată, vanilie, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează cel mai bine ca aperitiv și se face în aproximativ 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 9%, care poate fi îmbunătățit. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și lingurițe cu trufe Easy Truffle ~ Chocolate and Roses Truffle, Pure Chocolate Wisdom: 5 Real Beneficii pentru sănătate ale ciocolatei negre + Alisa’s Healthy Chocolate Truffle Snacks și Tort de ciocolată cu Ganache Glazură și Ouă de Paște cu Trufe de Ciocolată.
Instrucțiuni
Într-un castron mic care poate fi utilizat în cuptorul cu microunde, topește fulgii de ciocolată.
Se adauga crema de branza, granulele de cafea si apa; amesteca bine. Răciți până când este suficient de ferm pentru a fi manipulat.
Modelați în 1 inch. mingi; se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt. Se da la rece timp de 1-2 ore sau până când este ferm.
Într-un castron mic, sigur pentru cuptorul cu microunde, topește stratul de bomboane. Scufundați bilele în acoperire; se intoarce pe tava de copt si se lasa sa stea pana se fixeaza.
Într-un alt vas potrivit pentru cuptorul cu microunde, topiți chipsurile de vanilie cu shortening; se amestecă până la omogenizare.
Transferați într-o pungă de patiserie sau de plastic; tăiați o gaură în colțul pungii.
Stropiți peste trufe. A se păstra la frigider.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Barefoot Bubbly Extra Dry cu un rating de 4,4 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Barefoot Bubbly Extra Dry]()
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.