Trufa de ciocolata

Trufa de ciocolata
Trufa de ciocolată este o rețetă fără gluten cu 12 porții. Pentru 45 de cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 145 de calorii, 1 g de proteine și 9 g de grăsimi. Mergeți la magazin și cumpărați înveliș de bomboane de ciocolată, vanilie, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează cel mai bine ca aperitiv și se face în aproximativ 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 9%, care poate fi îmbunătățit. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și lingurițe cu trufe Easy Truffle ~ Chocolate and Roses Truffle, Pure Chocolate Wisdom: 5 Real Beneficii pentru sănătate ale ciocolatei negre + Alisa’s Healthy Chocolate Truffle Snacks și Tort de ciocolată cu Ganache Glazură și Ouă de Paște cu Trufe de Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic care poate fi utilizat în cuptorul cu microunde, topește fulgii de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheesecake NouCheesecake Nou
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se adauga crema de branza, granulele de cafea si apa; amesteca bine. Răciți până când este suficient de ferm pentru a fi manipulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Hrană Pentru Copii Cu Prune Uscate1/2 Cană Hrană Pentru Copii Cu Prune Uscate
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Modelați în 1 inch. mingi; se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt. Se da la rece timp de 1-2 ore sau până când este ferm.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Într-un castron mic, sigur pentru cuptorul cu microunde, topește stratul de bomboane. Scufundați bilele în acoperire; se intoarce pe tava de copt si se lasa sa stea pana se fixeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Ovăz și MiereCu Ovăz și Miere
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Într-un alt vas potrivit pentru cuptorul cu microunde, topiți chipsurile de vanilie cu shortening; se amestecă până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Transferați într-o pungă de patiserie sau de plastic; tăiați o gaură în colțul pungii.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
7
Stropiți peste trufe. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TrufeTrufe

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Barefoot Bubbly Extra Dry cu un rating de 4,4 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista