Triunghiuri Polenta cu rozmarin și nuci

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați triunghiuri de mămăligă cu rozmarin și nuci. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 196 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de nucă, rozmarin, bulion de pui cu conținut scăzut de sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Polenta-Triunghiuri De Cârnați, Triunghiuri Polenta cu brânză de capră și ciuperci sălbatice, și Triunghiuri Polenta Umplute Cu Verdeață Picantă Și Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Unt 9-inch-diametru vas de sticlă plăcintă. Aduceți bulionul să fiarbă în cratiță medie grea. Treceți treptat în făină de porumb. Reduceți căldura la mediu și bateți constant până când amestecul se îngroașă, aproximativ 6 minute.
Adăugați brânză și 1 1/2 linguri unt; se amestecă până se topește brânza. Se amestecă nucile tocate și rozmarinul. Se condimentează cu sare și piper.
Transferați mămăliga În vasul pregătit; folosind cuțitul cu unt, întindeți uniform. Se răcește până când mămăliga este fermă, cel puțin 1 oră.
Tapetați foaia de copt cu folie.
Tăiați mămăliga În 8 pene.
Transferați pene, cu partea de jos în sus, pe foaia pregătită. Dot pene cu 1 1/2 linguri unt.
Așezați 1 jumătate de nucă în centrul fiecărei pene. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.)
Preîncălziți cuptorul la 350?F.
Coaceți mămăliga până se încălzește, aproximativ 12 minute.