Triunghiuri De Spanac (Fatayer Sabanegh)

Triunghiuri De Spanac (Fatayer Sabanegh)
Triunghiuri spanac (Fatayer Sabanegh) ar putea fi o reteta buna pentru a extinde hor d ' oeuvre cutie reteta. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 74 calorii. Această rețetă servește 45. Mergeți la magazin și ridicați aluatul phyllo, ardeiul măcinat, frunzele de spanac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 19 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 13%. Încercați Triunghiuri De Spanac-Brânză, Triunghiuri De Brânză De Spanac, și Spanac Phyllo Triunghiuri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați spanacul tocat într-un bol cu un vârf de sare și amestecați spanacul și sarea timp de aproximativ 1 minut până când spanacul începe să se ofilească și să-și elibereze sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Într-un bol separat, combinați ceapa tocată cu un vârf de sare și amestecați aproximativ 1 minut pentru a ofili ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați spanacul ofilit, uleiul de măsline, sumacul, nucile de pin, sucul de lămâie și piperul și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
SumacSumac
4
Lăsați amestecul de umplutură să se odihnească timp de 5 minute, apoi scurgeți lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
5
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mic și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Preîncălziți un cuptor la 400 grade F (200 grade C). Aliniați foile de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Așezați o foaie de fileu pe o suprafață plană și periați-o ușor cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
8
Așezați o a doua foaie deasupra primei foi și ungeți cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
9
Tăiați fiecare teanc de 2 foi cu unt în 5 benzi de aproximativ 3 1/2 inci lățime pe 13 inci lungime. Acoperiți benzile care așteaptă să fie umplute cu o cârpă umedă în timp ce umpleți și rotiți triunghiurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
10
Pentru a plia un triunghi, așezați o lingură de umplutură centrată la capătul superior al unei benzi de aluat phyllo și pliați colțul din dreapta peste și în jos, pentru a face un buzunar de aluat ascuțit și umplut în partea de sus a benzii. Îndoiți buzunarul în jos încă o întoarcere, cum ar fi plierea unui steag, pentru a face o formă de triunghi. Continuați să pliați triunghiul în jos și peste banda de aluat până ajungeți la capătul benzii și aveți un triunghi compact, umplut de aluat. Repetați cu umplutura rămasă și aluatul phyllo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
11
Așezați triunghiurile umplute pe foile de copt pregătite și ungeți-le cu unt. Lucrând în loturi, dacă este necesar, coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 12 până la 15 minute pe lot, până când triunghiurile se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții45
Scor De Sănătate0
Revista