Triplu Ciocolată Candy Bar Cheesecake
Această rețetă face 12 porții cu 539 calorii, 6g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 15 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de cremă de brânză, unt, vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cookie-Uri Triple De Bomboane De Ciocolată, Cheesecake Cu Ciocolată Triplă, și Cheesecake Cu Ciocolată Triplă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. În tigaia cu formă de arc de 9 inci, amestecați firimiturile de biscuiți și zahărul granulat.
Stropiți untul topit peste amestec; aruncați cu furculița până se combină bine. Apăsați ferm amestecul în partea de jos și 2 inci în sus a tigaiei pentru a forma crustă.
Tăiați fiecare bomboană pe jumătate pe lungime; tăiați fiecare jumătate în 8 bucăți. Pune deoparte. Într-un castron mare, bateți crema de brânză și zahărul brun cu mixerul electric la viteză medie până devine pufos. Bateți în smântână, vanilie și ouă până se omogenizează, răzuind părțile laterale ale bolului o dată. Se amestecă bucățile de bomboane.
Se toarnă amestecul în tigaie căptușită cu crustă.
Coaceți 1 1/4 ore sau până când cuțitul introdus ușor în afara centrului iese curat (centrul va fi ușor jiggly). Se răcește complet în tigaie pe grătar, aproximativ 1 oră.
Îndepărtați cu grijă partea din tigaie. Se dă la frigider până se răcește înainte de servire, cel puțin 2 ore.
Tăiați cheesecake-ul în pene; așezați pe farfurii individuale de desert.
Stropiți fiecare porție cu topping de înghețată. A se păstra la frigider.