Lasagna de tomate-busuioc cu Prosciutto
Tomate-busuioc Lasagna cu Prosciutto ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 385 calorii, 19g de proteine, și 18g de grăsime per portie. Această rețetă servește 9. Un amestec de busuioc, piper, prosciutto și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până crema de branza ai putea urma acest curs principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pizza cu Fontina, roșii, busuioc și Prosciutto, Rulouri De Lasagna Cu Roșii-Busuioc, și Lazy Lasagna cu sos de roșii-busuioc.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Aruncați usturoiul prin jgheabul alimentar cu robotul de bucătărie pornit și procesați până la tocat.
Adăugați brânză de vaci; procesați 2 minute sau până se omogenizează.
Adăugați cremă de brânză, 2 linguri Romano, busuioc, piper și ou; procesați până se amestecă bine.
Întindeți 1/2 cană de sos de paste în fundul unui vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Aranjați 3 tăiței peste sosul de paste; acoperiți cu 1 cană amestec de brânză, 1/3 cană prosciutto și 3/4 cană sos de paste. Repetați straturile de două ori, terminând cu fidea.
Întindeți sosul de paste rămas peste tăiței.
Se presară cu 2 linguri Romano și mozzarella.
Acoperiți și coaceți la 375 timp de 45 de minute sau până când sosul este bulbuc. Descoperiți și coaceți încă 15 minute.
Lăsați lasagna să stea 5 minute.