Trei sote de mazăre cu usturoi verde și mentă
Trei mazăre sote cu usturoi verde si menta este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 137 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la SippitySup are 3 fani. Un amestec de mazăre, ulei de măsline, sare și pipergust și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Baby Zucchini saut cu menta, Baby Zucchini saut cu menta, și Saut de legume de toamna cu carnati si menta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți o baie de gheață într-un castron suficient de mare pentru a ține mazărea engleză albită. Aduceți o tigaie cu apă ușor sărată la fiert, adăugați mazărea engleză și gătiți aproximativ două minute.
Scurgeți tigaia și scufundați rapid mazărea albită în baia de gheață. Pune deoparte.Pregătiți mazărea de zahăr prin tăierea ușoară a capetelor lemnoase, apoi tăiați-le transversal (păstăi și toate) în secțiuni de centimetru.
Încălziți 1 t unt și 1 t măsline într-o tigaie de sos de dimensiuni medii, așezate la foc mediu-mare.
Adăugați usturoiul verde tăiat și gătiți până se înmoaie oarecum, aproximativ 2 minute.
Adăugați mazărea de zahăr și lăsați-le să gătească netulburate, până când încep să se coloreze. Se amestecă tigaia și se lasă să gătească încă câteva minute. Ar trebui să fie ușor caramelizate.
Adăugați mazărea în tigaie și gătiți aproximativ 5 minute, amestecând des. Se condimentează cu puțină sare și piper după gust.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați firele de mazăre, amestecați pentru a combina. Ar trebui să se ofilească din cauza căldurii. Gust pentru condimente încă o dată.
Se presară cu mentă și pătrunjel, se amestecă bine.
Se servește cald ca garnitură de primăvară.