Trei Brânză Fierbinte Anghinare Dip
Trei brânză Dip anghinare fierbinte ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 685 calorii, 21g de proteine, și 61G de grăsime per portie. Pentru $ 2.41 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 61 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Un amestec de sare și piper, sos Dash worcestershire, mozzarella și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Nashville Fierbinte Pui Dip, Anghinare Crab Dip, și Spanac La Cuptor Și Baie De Anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-un bol mare de amestecare, bateți crema de brânză cu un mixer electric de mână până la neted. Apoi bateți în maioneză până se omogenizează.
Adăugați ingredientele rămase și amestecați împreună până când sunt combinate.
Transferați scufundarea într-o farfurie de plăcintă sau într-un vas de gratin superficial.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit timp de 30 până la 40 de minute până când blatul se rumeneste și scufundarea clocotește.
Serviți fierbinte cu biscuiți, chipsuri de tortilla, crostini sau legume.