Traseul excursionistului Chex Mix

Traseul excursionistului Chex Mix
Hiker ' s Trail Chex Mix este un fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 195 calorii. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Un amestec de cereale, cereale, nuci de soia prăjite și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, care este solid. Încercați Traseul excursionistului Chex Mix, Hiker ' s Trail Mix, și Curat Consumul De Cereale Gratuit Trail Mix pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați toate ingredientele.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
A se păstra într-o pungă de plastic resigilabilă sau într-un recipient bine acoperit.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc

Echipamente

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Illahe Vineyards and Winery Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Illahe podgorii și Vinăria Gruner Veltliner
Illahe podgorii și Vinăria Gruner Veltliner
Arome de măr verde și castravete în stil Mexican (note de chili și tei) cu un gust de gem de păpădie, piatră umedă, floare de pere, kiwi și lucernă.Fermentația noastră în butoi de salcâm conferă senzația de gură texturată a acestui vin, care este accentuată de un finisaj clasic de piper alb gr.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista