Tradiție Familială Salată Watergate

Tradiție Familială Salată Watergate
Tradiția familiei salata Watergate ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. O porție conține 215 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 67 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ananas, amestec instant de budincă de fistic, topping biciuit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 11 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 12%. Încercați Cookie-Ul De Zahăr Tăiat ... O Tradiție De Familie, Cookie-Urile Pizzelle: O Tradiție Familială Italiană, și "Smashies" Cu Parfum Portocaliu {O Tradiție A Familiei Ellis} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați ușor toppingul biciuit, ananasul cu puțin suc, marshmallows, cireșe și budinca se amestecă într-un castron mare până când amestecul este pufos și bine combinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Alune Tocate Mărunt Sărate3 Linguri Alune Tocate Mărunt Sărate
Bețișoare Subțiri De Covrigi Sau ScobitoriBețișoare Subțiri De Covrigi Sau Scobitori
8 Biscuiti Cu Curmale De Ovaz, Maruntiti Grosier8 Biscuiti Cu Curmale De Ovaz, Maruntiti Grosier
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați mai multe marshmallows dacă salata nu este suficient de pufoasă. Se răcește la frigider timp de 1 oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Subțiri De Covrigi Sau ScobitoriBețișoare Subțiri De Covrigi Sau Scobitori
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista