Torturi de mazăre cu ochi negri cu salsa de piper de usturoi

Torturi de mazăre cu ochi negri cu salsa de piper de usturoi
Rețeta de mazăre cu ochi negri cu Salsa de piper de usturoi ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 45 minute. O porție conține 223 calorii, 13g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 64 de cenți pe porție. Funcționează bine ca o farfurie. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână sare kosher, suc de lămâie, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Torturi de mazăre cu ochi negri cu salsa de piper de usturoi, Ardei roșu-Salsa de mazăre cu ochi negri, și Prăjituri de mazăre cu ochi negri cu salsa de ardei roșu de afine.

Instrucțiuni

1
Combinați usturoiul tocat și ardeii iute într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Puneți 1 linguriță amestec de usturoi într-un castron mic; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Adăugați mazărea la amestecul de usturoi rămas într-un castron mare; amestecați amestecul cu un masher de cartofi. Se amestecă ardeiul gras, 1/4 cană coriandru proaspăt tocat, chimen, 1/4 linguriță sare și ou, amestecând până se omogenizează bine. Împărțiți amestecul în 12 porții egale (aproximativ 1/4 cană fiecare), modelând fiecare într-un patty gros de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
(tub Mare)(tub Mare)
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați 6 patties; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste. Repetați procedura cu restul de 1 1/2 lingurite ulei de măsline și 6 chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
6
Adăugați restul de 2 linguri de cilantro proaspăt tocat, restul de 1/4 linguriță de sare, roșii tocate și suc proaspăt de lămâie în amestecul de usturoi rezervat în castron; amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Se servește cu plăcinte.
8
Notă de bere: uneori este distractiv să evocați puțin soare cu mesele de toamnă. Și aceste patties cu salsa marchează ocazia perfectă de a vă bucura de o bere răcoritoare din Caraibe, cum ar fi Red Stripe Lager ($50/Six-pack) Din Jamaica. Berile care sunt dezvoltate alături de bucătăria picantă tind să fie ușoare, echilibrate, neutre și incredibil de quaffabile, făcând această bere o alegere bună cu ardeii serrano și chimenul patties. -- Jeffery Lindenmuth
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros_roxix de Pinot Noir, cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
Culoare roz roz, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, lychee tropicale și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, Cireșe roșii și caprifoi. Se usucă cu un corp mediu, gură rotundă și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest Rosa este un vin versatil pentru a se împerechea cu alimente, deoarece poate rezista bucătăriilor complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni unixcoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate33
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista