Torturi De Foraj
Reteta prajiturele Sondor ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 2 ore. Această rețetă servește 12. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 481 calorii. Această rețetă este plăcută de 256 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână chipsuri de ciocolată semidulce, zahăr brun ferm, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes pentru duș pentru bebeluși: Cupcakes cu ciocolată cu banane cu glazură de unt de nuci de Macadamia, Cupcakes umplute cu nămol cu glazură de gunoi de mlaștină { aka Cupcakes cu var de nucă de cocos}, și Cupcakes NASCAR-Cupcakes cu coajă de porc cu sare și oțet cu glazură de bere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți bucățile de slănină ale lui Butch: Preîncălziți cuptorul la 400 F și reglați raftul în jumătatea superioară a cuptorului. Tapetați o foaie de copt cu margini cu folie de aluminiu și așezați un suport de răcire cu sârmă de dimensiuni similare în interiorul tigaiei.
Într-un bol de amestecare de dimensiuni medii, combinați zahărul brun și piperul.
Adăugați fâșiile de slănină și aruncați amestecul.
Așezați benzile într-un singur strat pe raft și deasupra cu orice zahăr rămas.
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute până se rumenesc. Se răcește ușor înainte de a toca fin. Acest lucru se va păstra timp de 1 săptămână păstrat într-un recipient etanș la frigider.
Așezați un suport de copt în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 F. F. căptușiți două tigăi de brioșă de 6 cani jumbo cu căptușeli și puneți-le deoparte.
Așezați o strecurătoare peste un bol mediu de amestecare și Cerneți împreună făina, praful de copt și sarea. Pune deoparte.
Într-un bol de amestecare de dimensiuni medii, cu un mixer electric la viteză medie-mare, bateți untul și zahărul brun până se combină bine.
Adăugați ouăle și vanilia și bateți până devin cremoase. Răsturnați părțile laterale ale bolului și adăugați jumătate din amestecul de făină și laptele, bătând pentru a combina.
Adăugați restul amestecului de făină și siropul de arțar și continuați să amestecați până când ingredientele uscate sunt încorporate, răzuind părțile laterale ale vasului, după cum este necesar.
Umpleți fiecare ceașcă de brioșă pregătită cu un aluat rotunjit de 1/3 cană, aproximativ 3/4 plin.
Coaceți, rotind tigăile la jumătatea drumului, până când blaturile sunt doar ferme la atingere și un tester introdus în centrul unui cupcake iese curat, aproximativ 24 de minute. Lăsați cupcakes-urile în tigaie pe un raft să se răcească timp de 5 până la 10 minute.
Transferați cupcakes-urile pe grătar pentru a se răci complet înainte de îngheț, aproximativ 1 oră.
Faceți Ganache: într-o cratiță grea de 2 litri la foc mic, topiți untul. Se amestecă smântâna și se încălzește până când este foarte fierbinte, dar nu fierbe.
Scoateți din aragaz și amestecați ambele tipuri de chipsuri de ciocolată până când sunt netede și lucioase. Se amestecă vanilia și sarea.
Se transferă într-un bol de amestecare de dimensiuni medii și se răcește la temperatura camerei. Răcirea amestecului în frigider va dura aproximativ 1 oră. Bateți ganache-ul la viteză medie-mare până când este gros și cremos, aproximativ 2 până la 3 minute.
Construcția Cupcake: scoateți acea lingură de înghețată (2 până la 21/4 inci) și acoperiți fiecare cupcake cu o lingură generoasă rotunjită de glazură.
Presărați 1 linguriță rotunjită de bucăți de slănină deasupra fiecărui cupcake. Cupcakes-urile pot fi refrigerate până la 3 zile într-un recipient etanș sau congelate timp de 1 lună.