Torturi De Crab Din Golful Chesapeake

Torturi De Crab Din Golful Chesapeake
Chesapeake Bay Crab prăjituri ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă fără lapte și pescatarian servește 12 și costă $1.54 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 98 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați carne de crab, biscuiți de sare, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 27%. Încercați Torturi De Crab Din Golful Chesapeake, Prăjituri de Crab cu Chesapeake Bay Mayo, și Chesapeake Bay Clasic Crab Prăjituri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați împreună 3 linguri de maioneză, 3/4 linguriță de condimente Old Bay și următoarele 6 ingrediente într-un bol mediu; amestecați ușor carnea de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Old Bay CondimenteOld Bay Condimente
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
CrabmeatCrabmeat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Formați în 12 prăjituri.
3
Așezați pe o foaie de copt ușor unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Se amestecă împreună restul de 3 linguri de maioneză și restul de 1/2 linguriță de condimente Old Bay; se întinde uniform pe prăjiturile de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Old Bay CondimenteOld Bay Condimente
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
CrabiCrabi
5
Se presară cu boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
6
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până se rumenesc ușor. (Nu se coace prea mult.)
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Garnisiți, dacă doriți, și serviți cu sos Tartar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TartarSos Tartar

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista