Torturi de Crab cu Cajun R Olfmoulade

Torturi de Crab cu Cajun R Olfmoulade
Prăjituri de Crab cu Cajun R pescatarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 12 și costă 1,64 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 91 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați paprika, pătrunjel cu frunze plate, ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Torturi de anghinare cu Cajun R Olfmoulade, Prăjituri de somn Cajun cu Remoulade, și Prăjituri De Crab Cu R pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti prăjituri crab, combina primele 7 ingrediente (prin ou).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
2
Adăugați panko și crab, aruncând ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
CrabiCrabi
3
Umpleți o cană de măsurare uscată de 1/4 cană cu amestec de crab. Invertit pe suprafața de lucru; pat ușor într-un patty 1-inch grosime. Repetați procedura cu amestecul de crab rămas, formând 12 prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
4
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Adăugați prăjituri de crab în tigaie; gătiți 2 minute sau până când fundul este auriu. Întoarceți cu grijă prăjiturile de crab; gătiți 2 minute sau până când fundul este auriu și prăjiturile de crab sunt bine încălzite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Scoateți prăjiturile de crab din tigaie; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Pentru a pregăti rmoulade, combinați 1 cană iaurt și următoarele 6 ingrediente (prin ardei roșu) într-un bol mic; amestecați cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Serviți prăjituri de crab cu rmoulade și felii de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
CrabiCrabi

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista