Torturi Cu Cheesecake
Această rețetă servește 6 și costă 2,19 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 453 calorii. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, cremă de brânză, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarte Cu Cheesecake Cu Lămâie, Tarte Cu Brânză Ricotta, și Torturi Cu Cheesecake Keto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți brânzeturile cremă la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează; adăugați zahăr și făină și bateți bine.
Adăugați ouă, câte 1, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare. Se amestecă extractele.
Acoperiți ușor tigăile de tartă de 6 (4 inci) cu fundul detașabil cu spray de gătit pentru legume; presărați tigăile uniform cu firimituri de gingersnap, agitând pentru a acoperi fundul și părțile laterale ale tigăilor. (
Lăsați firimiturile în exces să rămână, acoperind uniform fundul fiecărei tigaie.)
Așezați tigăile de tartă pe o foaie de copt. Împărțiți aluatul de cheesecake uniform între tigăile de tartă.
Coaceți la 350 timp de 18 până la 20 de minute sau până când este setat.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească pe un suport de sârmă 30 de minute; scoateți din tigăile de tartă. (Un turnător de clătite funcționează excelent pentru îndepărtarea tartelor de pe fundul tigăilor și transferarea lor într-un platou de servire.) Împărțiți fructele în mod egal și aranjați decorativ peste fiecare cheesecake.