Tortul Tomboy

Tortul Tomboy
Tortul Tomboy ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 421 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ouă, zahăr, gem de căpșuni și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Toll House (tort strat sau tort Bundt-Tu alegi), Tort Tutti Frutti din grâu fără ouă-tort Vegan din grâu integral - tort de Crăciun s, și Tort De Budincă De Ananas Tort Mix Tort.

Instrucțiuni

1
Pentru tort: aranjați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului; preîncălziți la 350 de bucăți de unt și făină. Linia de jos a Tigăi cupergament-runde de hârtie; hârtie de unt.Pulse 2 1/2 cani făină și migdale într-un alimentprocesor până când migdalele sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se transferă într-un castron mediu și se amestecăpraf de copt și sare; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Combinați laptele și vanilia într-o măsurătoarecupa; pus deoparte. Folosind un mixer electric, bateți2 căni de zahăr și 1 cană de unt într-un castron marepână la lumină și pufos, 3-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
4
Adăugați gălbenușurile de ou și continuați să bateți, ocazionallyscraping jos părți și partea de jos a bolului,până la galben pal și pufos, 4-5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugațiingrediente uscate în 3 adaosuri, alternândcu amestec de lapte în 2 adaosuri, începândși terminând cu ingrediente uscate. (Nu overmix sau tort va dome și să fie dens.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
6
Folosind un mixer electric cu băuturi curate și uscatebătătoare, bateți albușurile într-un castron mediupână când sunt ușoare și spumoase. Cu mixerul în funcțiune, adăugați treptat restul de 1/2 cană de zahăr.Bateți bezea până se formează vârfuri medii,3-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Îndoiți 1/4 de bezea în aluat doar până când este încorporat (acest lucru va ușura aluatul, făcând mai ușor să pliați în bezea rămasă).Îndoiți ușor bezea rămasă până când este completincorporat. Împărțiți aluatul uniform între eletigăi pregătite. Blaturi netede.
8
Coaceți prăjiturile, rotindu-vă de la stânga la dreapta șide sus în jos la jumătatea drumului, până când maro auriu și părțile laterale ale prăjiturilor încep să se desprindă de tigăi, 40-45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Transfer la rafturi de sârmă.
10
Lăsați prăjiturile să se răcească în tigăi timp de10 minute. Răsturnați prăjiturile pe rafturi; desprindețipergament și lăsați să se răcească complet.
11
Dacă este necesar, folosiți un cuțit lung zimțat pentru a tăia cupola din fiecare tort (aproximativ 1/8") pentru a crea o suprafață plană. Faceți înainte: prăjiturile potsă fie făcute cu 1 zi înainte. Înfășurați bine în plasticînfășurați și depozitați la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
1
Așezați 2 lingurițe de apă rece într-un castron mic; presărați gelatina peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea în picioarepână când gelatina se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
3
Bateți sucul de lămâie, zahărul și ouăle într-un bol metalic mediu; așezați peste o cratiță mare cu apă clocotită și gătiți, amestecând constant,până când amestecul se îngroașă, 5-6 minute. (Nu lăsați fundul castronului să atingă apa sau amestecul se va găti prea repede și ouăle se pot amesteca.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ZahărZahăr
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Scoateți vasul de pe foc și transferațiamestecați într-un blender. Cu blenderul în funcțiune, adăugați unt câte 1 bucată până când untul este complet încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
5
Adăugați îndulcitgelatină și amestecați cu 30 de secunde mai mult.
6
Transferați cașul de lămâie într-un castron mediuși așezați o bucată de folie de plastic direct pesuprafața cașului. Se răcește până se răcește șisetați, 3-4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caș De LămâieCaș De Lămâie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
7
Folosind un mixer electric, bateți răcitcremă într-un alt bol mediu până se formează vârfuri moi (crema caldă nu se va biciui).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
8
Adăugați zahăr pudră. Continuați să bateți până cândse formează vârfuri medii, 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
9
Whiskcurd pentru a slăbi; îndoiți ușor în whippedcream; pus deoparte. Faceți înainte: crema de Lămâiepoate fi făcută cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
1
Aduceți 3/4 cană zahăr, sare și 1/4 cană apă la fiert într-o cratiță mică, amestecând pentru a se dizolvazahăr. Gatiti fara sa amestecati pana cand canditermometrul Inregistreaza 240 km F, 4-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Între timp, folosind un mixer electric, bateți albușurile de ou într-un castron mediu până când sunt ușoareși spumoase (asigurați-vă că urmăriți cu atenție siropul de zahăr). Bateți în restul de 2 lingurizahăr și cremă de tartru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Sirop SimpluSirop Simplu
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Cu mixerul în funcțiune, adăugați treptat sirop fierbinte într-un flux subțire, permițând siropului să se scurgă în partea bolului în albușuri de ou.Bateți până când albușurile se triplează în volum, iar bezeaua este foarte pufoasă, rece și albă opacă, aproximativ 12 minute cu un amestecător stand și până la 20 de minute cu un amestecător manual. (Glazura făcută cu un amestecător de mâinipoate să nu fie la fel de fermă ca cea făcută cu un amestecător de stand.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
GlazuraGlazura
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Adăugați vanilie și amestecați cu 1 minut mai mult.Utilizați bezea imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
5
Umpleți o pungă de patiserie prevăzută cu tiphalfway mare cu bezea pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De PatiserieSac De Patiserie
6
Așezați 1 strat de tort pe un suport pentru tort sauplatter.
7
Răspândiți 1/3 cană de gem de căpșuni, lăsând o margine de 1 " în jurul marginii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De CăpșuniGem De Căpșuni
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Spread1 / 3 cana crema de lamaie peste gem, păstrând 1 " frontieră. Pipeți un inel de glazură de bezea peste 1 " margine în jurul marginii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
CremăCremă
LămâieLămâie
GemGem
9
Așezați al doilea strat de tort deasupra bezea, apăsând ușor pentru adera. Repetați procesul cu al doilea strat de tort, gem, cremă de lămâie și bezea.(Acoperiți și răciți crema de lămâie rămasă pentruo altă utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
LămâieLămâie
GemGem
10
Așezați stratul rămas deasupra.Folosind spatula offset, întindeți Generos glazura de bezea rămasă pe stratul superior al tortului. Se răcește până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista