Tortul de ciocolată fără făină al ginei

Tortul de ciocolată fără făină al ginei
Tortul de ciocolată fără făină al lui Gina ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.8 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 49G de grăsime, și un total de 701 calorii. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de zahăr de cofetari, brandy, ciocolată semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Ciocolată Și Unt De Arahide Fără Făină Cu Glazură Caldă De Ciocolată, Tort De Ciocolată Fără Făină, și Tort De Ciocolată Fără Făină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Pulverizați o tigaie cu formă de arc de 9 inci cu spray de copt. Aliniați fundul tigaiei cu un cerc de hârtie pergament și pulverizați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
3
Într-o cratiță medie la foc mic, combinați ciocolata și untul, amestecând constant până se încorporează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
5
Într-un castron mare se adaugă zahărul și ouăle. Folosind un mixer portabil bate împreună până la lumină și pufos, aproximativ 5 minute. În timp ce amestecați, adăugați încet pudră de cacao, sare, extract de vanilie și coniac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
6
Adăugați amestecul de ciocolată și amestecați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
7
Se toarnă aluatul în tava pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Coaceți în centrul cuptorului preîncălzit timp de aproximativ 50 de minute sau până când se formează o crustă subțire pe partea de sus și o scobitoare introdusă în centru iese cu câteva firimituri atașate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Frânghii De Lemn Dulce Răsucite NegreFrânghii De Lemn Dulce Răsucite Negre
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
9
Scoateți și răciți în tigaie pe un raft de brutari.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei și praful cu zahăr pudră și aranjați fructele de sezon într-un mod plăcut pe și în jurul tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Se servește cu frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
12
Cu un mixer de mână, bateți crema până se formează vârfuri de vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
13
Adăugați zahărul și coniacul și bateți până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Revista