Tortul de ciocolată cu caramel sărat al Hannei Obee

Tortul de ciocolată cu caramel sărat al Hannei Obee
Tortul de ciocolată cu caramel sărat al Hannei Obee durează aproximativ 1 oră și 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 783 calorii, 6g de proteine, și 44G de grăsime fiecare. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 601 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de unt, praf de copt, zahăr tos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Tort De Ciocolată-Portocală Cu Caramel Sărat, Tort De Ciocolată Cu Șase Straturi De Caramel Sărat, și Tort De Ciocolată Cu Unt De Caramel Sărat.

Instrucțiuni

1
Mai întâi, faceți caramelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
2
Se toarnă 100 ml apă într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Adăugați zahărul și siropul auriu, gătiți ușor până se topește, apoi ridicați puțin focul și gătiți până când caramelul are o culoare maro auriu închis. Rotiți tigaia ocazional pentru a preveni lipirea, dar nu amestecați. Opriți focul și bateți cu grijă untul, smântâna dublă și crme frache se va balona destul de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă DublăCremă Dublă
Sirop De AurSirop De Aur
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
4
Adăugați sarea de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
5
Bateți până se omogenizează, apoi lăsați să se răcească până se fixează ușor. Puteți face acest lucru cu până la 3 zile în avans și răciți-l în frigider, reîncălziți ușor până când este suficient de moale pentru a se răspândi înainte de a asambla tortul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Acum faceți tortul.
7
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
8
Ungeți o formă de tort cu formă de arc de 23 cm și tapetați baza cu pergament de copt. Topiți ciocolata, untul și laptele într-o tigaie mare la foc mic, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
9
Se ia de pe foc, apoi se bate zahărul și vanilia. Se răcește ușor. Bateți gălbenușurile de ou și crme frache împreună, apoi amestecați acest lucru în amestecul de ciocolată, urmat de făină și praf de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
ArahideArahide
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
10
Bateți albușurile într-un castron curat până se formează vârfuri tari. Amestecați o treime din albușurile de ou în amestecul de tort, apoi pliați ușor în restul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Bomboane De Gumă Acoperite Cu ZahărBomboane De Gumă Acoperite Cu Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
11
Se toarnă în cositorul pregătit și se coace timp de 40-50 de minute până se atinge ferm. Se lasă să se răcească 20 de minute, apoi se scoate din tablă și se termină răcirea pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pentru PetreceriPentru Petreceri
12
Pentru ganache, încălziți ciocolata și smântâna împreună la foc mic până când ciocolata s-a topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
13
Se toarnă într-un castron pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
14
Pentru a asambla, feliați tortul răcit pe jumătate orizontal. Sandwich împreună cu o parte din caramelul tău este posibil să nu ai nevoie de toate, dar fii generos pentru a echilibra toppingul de ganache dulce-amărui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
15
Întindeți ganache-ul deasupra tortului și presărați cu câteva cristale de sare de mare și trufe de ciocolată, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru tortul de ciocolată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Revista