Tortul de ciocolată al lui Kate
Nevoie de un desert fără gluten? Tortul de ciocolată al lui Kate ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru 91 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 495 calorii, 7g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 14. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, smântână, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 21 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, care este solid. Încercați Tortul cu căpșuni al mătușii Kate, Tort De Cafea Kate Smith, și Fursecuri cu ciocolată cu unt de migdale fără făină pentru Kate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie Bundt de 10 inci.
Într-un castron mare, amestecați împreună amestecul de tort și amestecul de budincă. Faceți un puț în centru și turnați în smântână, topitură topită, ouă și extract de migdale. Bateți la viteză mică până se amestecă. Răzuiește bolul și bate 4 minute la viteză medie. Se amestecă în chipsuri de ciocolată.
Se toarnă aluatul în tava pregătită.
Coaceți timp de 50 până la 55 de minute.
Se lasă să se răcească în tigaie timp de 10 minute, apoi se întoarce pe un suport de sârmă și se răcește la temperatura camerei.