Tortul cu ROM al gloriei

Tortul cu ROM al gloriei
Tortul cu rom Gloria ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 451 calorii. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână apă, ouă, amestec de prăjituri și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tortul cu ROM al gloriei, Inel De Ananas La Grătar Rom Sundae #SummerDessertWeek, și Pui la Gloria.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Înveliți tigaia Bundt cu 1 lingură de unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Presărați 1/4 cană de zahăr și nuci pecan tocate mărunt, astfel încât să acopere tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort și budinca instantanee.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Bomboane De Portocale TocateFelii De Bomboane De Portocale Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Adăugați 1/2 cană apă, 1/2 cană ulei, 1/2 cană rom și 4 ouă, amestecați până se omogenizează și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Subţire-Subţire-
Miere De CitriceMiere De Citrice
5
Răspândiți uniform în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Coaceți timp de 55 până la 60 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când o scobitoare introdusă în tort iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Într-o cratiță la foc mediu, combinați 1/4 cană unt, 1/2 cană zahăr, 1/8 cană apă și 1/8 cană ROM. Se aduce la fierbere, apoi se scoate de pe foc. Introduceți găuri în fundul tortului folosind o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
8
Se toarnă glazura peste tortul fierbinte. Lăsați tortul să se răcească complet înainte de a scoate din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista