Tortul cu nucă de cocos al lui Laurie Osteen
Tortul de nucă de cocos al lui Laurie Osteen ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 540 calorii, 7g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați ouă, făină, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 12 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brânza pimiento a lui Louis Osteen, Laurie 's Shepherd' s Pie, și Pâinea integrală de grâu a lui Laurie Colwin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Înveliți tigăile pentru tort cu spray antiaderent. Praf cu făină, atingând excesul.
Bateți amestecul de tort, ouăle, uleiul și 1 cană de lapte într-un castron mare până când nu rămân bulgări. Împărțiți aluatul uniform între tigăile pregătite; blaturi netede.
Coaceți prăjiturile până când un tester introdus în centre iese curat, 10-15 minute.
Între timp, amestecați nuca de cocos, zahărul, smântâna, sarea și restul de 1 lingură de lapte într-un castron mediu pentru a combina; puneți glazura deoparte.
Transferați tigăile în grătare; lăsați să se răcească 5 minute. Întoarceți prăjiturile pe rafturi și întindeți glazura peste vârfurile de prăjituri calde, împărțind uniform. Stivă prăjituri.
Lăsați să stea la temperatura camerei, acoperită cu o cupolă de tort sau acoperită slab cu folie, cu cel puțin 4 ore înainte de servire.
Faceți înainte: tortul poate fi făcut cu 2 zile înainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.