Tortilla Lollies

Tortilla Lollies
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați tortilla Lollies. Această rețetă servește 4 și costă 1,93 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 938 calorii, 14g de proteine, și 48G de grăsime pe porție. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți cremă, ulei vegetal, salsa . vezi, și alte câteva ingrediente la îndemână, o poți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Choc-ou lollies, Lollies De Gheață Mojito De Struguri, și Pui De Bivol pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tortilla caldă conform instrucțiunilor de pe ambalaj
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
2
Așezați niște salsa în centrul fiecărei tortilla și întindeți-o cu o lingură. Se acoperă cu niște salată iceberg și frunze de coriandru. Finalizați adăugând niște plantanos Fritos întregi / feliate și, dacă utilizați, fulgi de tilapia. Apoi rostogoliți-vă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată IcebergSalată Iceberg
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
TilapiaTilapia
Chipsuri De PorumbChipsuri De Porumb
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Dientes De AjoDientes De Ajo
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Cu cusătura în sus, treceți 4 - 6 frigarui sau scobitori la intervale regulate și apoi tăiați-le în inele.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Încălziți aproximativ 3-4 cm de ulei într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cârnat Afumat Johnsonville®, Feliat1 Cârnat Afumat Johnsonville®, Feliat
5
Tăiați plantanele deschise și înjumătățiți căile de lungime și traversați căile pentru a produce 4 bucăți. Sare dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
6
Când uleiul s-a încălzit (astfel încât un inel de ceapă se prăjește în 30 40 de secunde), Adăugați pătlaginele, câteva bucăți pe rând și prăjiți până când o parte este aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Întoarceți și lăsați cealaltă parte să se rumenească.
8
Scoateți și așezați într-o strecurătoare/sită căptușită cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
9
Lăsați să se răcească și când este gata de utilizare, lăsați întregi sau felii.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista