Tortilla-Cupe De Fructe

Tortilla-Cupe De Fructe
Tortilla-cupe de fructe ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă 43 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 144 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână piersică, zahăr, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tortilla-Cupe De Fructe, Cupe Tortilla cu iaurt și fructe proaspete, și Cupe Tortilla De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aruncați fructele cu 1 lingură. zahăr. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
ZahărZahăr
3
Combinați scorțișoara și zahărul rămas. Pulverizați tortilele cu spray de gătit; se presară cu zahăr de scorțișoară. Apăsați ușor tortilla, cu zahăr în sus, în 6 căni de tigaie pentru brioșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ScorțișoarăZahăr Scorțișoară
Spray De GătitSpray De Gătit
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
ScorțișoarăScorțișoară
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
4
Coaceți 10 până la 12 min. sau până când sunt crocante.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Scoateți din tigaia pentru brioșe pe rafturile de sârmă; se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
6
Umpleți cupele de tortilla cu bici rece și amestec de fructe chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
FructeFructe
DificultateMediu
Gata În37 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista