Tortelloni di Treviso cu Fonduta di Parmigiano

Tortelloni di Treviso cu Fonduta di Parmigiano ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 5.54 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 72g de grăsime, și un total de 1150 calorii. Dacă aveți pătrunjel, făină nealbită plus 1/2 cană, frișcă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza oțet balsamic ai putea urma acest curs principal cu Slab Înghețată De Căpșuni ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Tortelloni di Fagioli: Tortelloni umpluți cu fasole, Pasticcio di pappardelle al radicchio rosso di Treviso (Pappardelle coapte cu Treviso Radicchio), și Mozzarella Fonduta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se taie radicchio în bucăți de 1/4inch, se clătește și se rotește uscat. Într-o tigaie de 12 inch până la 14 inch, încălziți uleiul de măsline până la fumat la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 6 până la 7 minute.
Adăugați radicchio și aruncați până când este foarte moale, aproximativ 6 până la 7 minute.
Scoateți din tigaie și lăsați să se răcească.
Se pune în bolul de amestecare și se adaugă o jumătate de cană parmezan, pătrunjel, sare și piper și oțet balsamic și se amestecă bine.
Tăiați pastele în pătrate de 4 inch.
Așezați 1 lingură în centrul fiecărui pătrat de paste. Ori pentru a forma triunghi și apoi ori se termină împreună pentru a forma tortelloni. Continuați până când toate umpluturile de paste sunt terminate.
Aduceți șase litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Așezați tortelloni în apă clocotită și reduceți focul la foc mic. Între timp, aduceți smântâna la fiert în cratița de 1 litru.
Se ia de pe foc, se adaugă restul de 1/2 cană parmezan, gălbenușuri și nucșoară și se amestecă.
Scurgeți tortelloni și puneți-l în tigaie de 12 inch până la 14 inch cu unt și radicchio rezervat și fierbeți la foc mic.
Așezați 3 tortelloni pe fiecare farfurie, lingurați 2 linguri fonduta peste paste și serviți.
Faceți o movilă de făină în centrul unei tăblițe mari din lemn. Faceți o fântână în mijlocul făinii și adăugați ouăle, uleiul și orice altă aromă pe care o alegeți. Folosind o furculiță, bateți împreună ouăle, uleiul și aromele și începeți să încorporați făina începând cu marginea interioară a puțului. Pe măsură ce extindeți fântâna, continuați să împingeți făina în sus pentru a păstra forma puțului. Nu vă faceți griji că această fază inițială pare dezordonată. Aluatul se va reuni când se încorporează 1/2 din făină.
Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind în primul rând palmele mâinilor. Odată ce aveți o masă coezivă, scoateți aluatul de pe placă și răzuiți orice rămas peste bucăți cruste. Făinați ușor placa și continuați să frământați încă 3 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Continuați să frământați încă 3 minute, amintindu-vă să vă praf placa atunci când este necesar. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească 30 de minute la temperatura camerei. Notă: nu săriți porțiunea de frământare sau odihnă a acestei rețete, acestea sunt esențiale pentru o pastă ușoară.