Tortellini Bolognesi

Tortellini Bolognesi
Tortellini Bolognesi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1016 calorii, 68G de proteine, și 67g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 3,93 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți resturi de carne de vită, curcan măcinat, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Supă de Tortellini (Tortellini en Brodo), Tortellini și șuncă, și Tortellini pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de vită, oasele, limba, bucățile de pui, ceapa, morcovul și țelina într-o oală mare de supă, acoperiți cu apă și aduceți aproape la fierbere, foarte încet. Reduceți căldura pentru a fierbe înainte ca amestecul să fiarbă și lăsați să gătească timp de 4 ore, îndepărtând spuma și orice exces de grăsime care se ridică la suprafață. După 4 ore, scoateți de pe foc, strecurați lichidul de două ori, mai întâi printr-o sită conică și a doua prin cheesecloth și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Umplere: într-un cuptor olandez sau o cratiță mare cu fund greu, încălziți untul și uleiul până când spumează și dispare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Adăugați curcanul, vițelul și umărul de porc și gătiți la foc mare, amestecând ocazional, până când carnea este bine rumenită și începe să elibereze o parte din sucurile sale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
4
Adăugați prosciutto și mortadella și gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MortadellaMortadella
ProsciuttoProsciutto
5
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
6
Se pune într-un robot de bucătărie și se amestecă pentru a se combina.
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
7
Adăugați oul și Parmigiano-Reggiano și amestecați bine pentru a combina. Condimentează cu sare și piper, după gust și adaugă cel puțin 1/4 linguriță de nucșoară proaspăt rasă și amestecă din nou. Puneți deoparte la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
(Keebler)(Keebler)
8
Paste: Movilă 3 1/2 căni de făină în centrul unei plăci mari de tăiere din lemn. Faceți o fântână în mijlocul făinii și adăugați ouăle și uleiul de măsline. Folosind o furculiță, bateți împreună ouăle și uleiul și începeți să încorporați făina, începând cu marginea interioară a puțului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
(Keebler)(Keebler)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
9
Pe măsură ce extindeți fântâna, continuați să împingeți făina de la baza movilei pentru a păstra forma puțului. Aluatul se va uni atunci când jumătate din făină este încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
10
Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind palmele mâinilor. După ce aveți o masă coezivă, scoateți aluatul de pe placă și răzuiți-l și aruncați resturile de resturi. Refaceți ușor placa și continuați să frământați încă 6 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească 30 de minute la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
11
Rotiți sau formați după cum doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
1
Tăiați aluatul de paste pregătit în 3 porții egale. Folosind o mașină de paste, întindeți pastele la cea mai subțire setare, apoi tăiați foile în pătrate de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PasteAluat De Paste
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PasteMașină De Paste
2
Așezați 1 linguriță de umplutură tortellini în centrul fiecărui pătrat de 2 inci. Îndoiți colțurile opuse împreună pentru a forma un triunghi și apăsați ferm marginile împreună pentru a sigila. Aduceți punctele lungi ale triunghiului împreună și uniți-vă cu o presiune fermă a degetelor. Continuați să umpleți și să modelați tortellini până când se folosesc toate pastele și umplutura. Setați tortellini pe o tavă de foi, acoperită cu un prosop curat și umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TortelliniTortellini
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
3
Aduceți brodo-ul pregătit la fiert și condimentați cu sare și piper. Aruncați tortellini în brodo și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
TortelliniTortellini
4
Scoateți tortellini din brodo cu o lingură pliată și împărțiți între 10 și 12 boluri încălzite pentru paste. Puneți o parte din brodo în fiecare bol și serviți imediat, acoperit cu Parmigiano-Reggiano proaspăt ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
TortelliniTortellini
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 50 m.
Porții12
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista