Tortellini
Tortellini este un Hor d ' oeuvre care servește 8. O porție conține 249 calorii, 11g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 12 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ouă, ulei de măsline, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 48%. Încercați Supă Tortellini (Tortellini en Brodo), Supă Tortellini, și Supă Tortellini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron combinați toate ingredientele, cu excepția pastelor și a spălării ouălor.
Folosind rețeta de paste proaspete, întindeți aluatul fie manual, fie cu mașina.
Tăiați în runde de 3 sau 4 inci cu un tăietor rotund pentru prăjituri.
Așezați 1/4 linguriță în centrul fiecărei runde.
Periați spălarea ouălor (pe jumătatea inferioară a rundei și pliați pentru a sigila. Îndoiți înapoi în jurul degetului și întoarceți marginea în jos pentru a forma un tortellini.
Într-o jumătate de galon de apă sărată cu fierbere rapidă Adăugați tortellini în loturi. Gatiti timp de 3 pana la 5 minute sau pana cand plutesc la suprafata.
Scoateți într-o strecurătoare pentru a se scurge.
Cu mâna: pe o suprafață curată faceți o fântână cu făina. Într-o ceașcă de măsurare amestecați ouăle, apa și uleiul și sarea.
Turnați amestecul umed încet în făină și amestecați cu cele 2 degete până când se încorporează tot umedul. Nu forțați aluatul să ia toată făina. Dacă aveți de gând să utilizați o mașină de paste pentru a întinde aluatul, puteți în acest moment să formați aluatul într-un disc și să acoperiți cu folie de plastic.
Se pune la frigider timp de 1 oră pentru a se odihni. Dacă aveți de gând să rulați acest lucru cu mâna, ar trebui să frământați aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată timp de 8 până la 10 minute. .
În vasul robotului de bucătărie combinați făina și sarea și pulsați de 2 până la 3 ori. Într-o cană de măsurare lichidă bateți ouăle, apa și uleiul. În timp ce pulsați mașina, turnați acest amestec într-un flux continuu și continuați să rulați mașina până când aluatul începe să se îndepărteze de părțile laterale ale bolului. Urmați instrucțiunile de mai sus pentru rulare manuală sau mașină. .
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Moet & Chandon Imperial (sticlă de 3 litri - Ieroboam) cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 600 de dolari pe sticlă.
![Moet & Chandon Imperial (Sticlă De 3 Litri-Ieroboam)]()
Moet & Chandon Imperial (Sticlă De 3 Litri-Ieroboam)
Culoarea este un galben pai auriu elegant, cu accente de chihlimbar.Aromele sale sunt strălucitoare, dezvăluind fructe cu pulpă galbenă strălucitoare (măr, pere, piersică galbenă), miere, nuanțe florale (floare de tei) și note blonde elegante (brioșă și nuci proaspete).Gustul este seducător, bogat aromat și neted, combinând generozitatea și subtilitatea, plinătatea și vigoarea, urmate de o crocantă delicat proaspătă (fruct cu semințe), pentru a dezvălui echilibrul magic al șampaniei.