Tort într-o cană

Tort într-o cană
Tort într-o cană ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 465 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr de cofetari, amestec de prăjituri, amestec de limonadă pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 83 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați One " Tort Cu Cana De Ciocolata, Tort De Dovleac Nutella Fără Făină, și Toll casa tort (strat tort sau Bundt Tort-alegeți) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Verificați cănile de cafea pentru a vă asigura că fiecare deține 1 1/2 căni de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Așezați amestecul de tort uscat și amestecul de budincă uscat într-un castron mare și amestecați bine cu un bici. Aceasta va fi de aproximativ 4 până la 4 1/2 căni de amestec uscat și va face 8 amestecuri de prăjituri cu ceașcă de cafea. Împărțiți amestecul în 8 pungi mici de plastic (aproximativ 1/2 cană fiecare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Bomboane De Portocale TocateFelii De Bomboane De Portocale Tocate
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Așezați amestecul într-un colț al fiecărei pungi și legați-l acolo cu o cravată de răsucire.
4
Faceți amestec de glazură: într-un castron mediu, combinați zahărul cofetarilor cu amestecul aromatizant sub formă de pulbere. Împărțiți în 8 pungi mici de plastic și închideți punga cu o cravată de răsucire. Atașați fiecare amestec de glazură la pungile de amestec de tort cu o cravată de răsucire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Puneți câte una din fiecare pungă în fiecare ceașcă.
6
Atașați următoarele instrucțiuni la fiecare ceașcă: pulverizați Generos în interiorul cupei cu spray de gătit. Conținutul gol al pachetului de amestec de tort în ceașcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Felii De Bomboane De Portocale TocateFelii De Bomboane De Portocale Tocate
7
Adăugați 1 ou, 1 lingură de ulei, 1 lingură de apă pentru a se usca amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Subţire-Subţire-
8
Se amestecă 15 secunde, amestecând cu grijă în tot amestecul uscat. Cuptor cu microunde la putere maximă timp de 2 minute. În timp ce tortul se gătește, puneți ingredientele din amestecul de glazură într-un recipient foarte mic și adăugați 1 1/2 linguriță de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
9
Se amestecă bine. Când tort se face, se toarnă glazura peste tort în ceașcă. Bucurați-vă în timp ce cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista