Tort într-o cană
Tort într-o cană ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 465 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr de cofetari, amestec de prăjituri, amestec de limonadă pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 83 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați One " Tort Cu Cana De Ciocolata, Tort De Dovleac Nutella Fără Făină, și Toll casa tort (strat tort sau Bundt Tort-alegeți) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Verificați cănile de cafea pentru a vă asigura că fiecare deține 1 1/2 căni de apă.
Așezați amestecul de tort uscat și amestecul de budincă uscat într-un castron mare și amestecați bine cu un bici. Aceasta va fi de aproximativ 4 până la 4 1/2 căni de amestec uscat și va face 8 amestecuri de prăjituri cu ceașcă de cafea. Împărțiți amestecul în 8 pungi mici de plastic (aproximativ 1/2 cană fiecare).
Așezați amestecul într-un colț al fiecărei pungi și legați-l acolo cu o cravată de răsucire.
Faceți amestec de glazură: într-un castron mediu, combinați zahărul cofetarilor cu amestecul aromatizant sub formă de pulbere. Împărțiți în 8 pungi mici de plastic și închideți punga cu o cravată de răsucire. Atașați fiecare amestec de glazură la pungile de amestec de tort cu o cravată de răsucire.
Puneți câte una din fiecare pungă în fiecare ceașcă.
Atașați următoarele instrucțiuni la fiecare ceașcă: pulverizați Generos în interiorul cupei cu spray de gătit. Conținutul gol al pachetului de amestec de tort în ceașcă.
Adăugați 1 ou, 1 lingură de ulei, 1 lingură de apă pentru a se usca amestecul.
Se amestecă 15 secunde, amestecând cu grijă în tot amestecul uscat. Cuptor cu microunde la putere maximă timp de 2 minute. În timp ce tortul se gătește, puneți ingredientele din amestecul de glazură într-un recipient foarte mic și adăugați 1 1/2 linguriță de apă.
Se amestecă bine. Când tort se face, se toarnă glazura peste tort în ceașcă. Bucurați-vă în timp ce cald.