Tort într-o cană

Tort într-o cană
Tort într-o cană ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 465 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr de cofetari, amestec de prăjituri, amestec de limonadă pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 83 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați One " Tort Cu Cana De Ciocolata, Tort De Dovleac Nutella Fără Făină, și Toll casa tort (strat tort sau Bundt Tort-alegeți) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Verificați cănile de cafea pentru a vă asigura că fiecare deține 1 1/2 căni de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Așezați amestecul de tort uscat și amestecul de budincă uscat într-un castron mare și amestecați bine cu un bici. Aceasta va fi de aproximativ 4 până la 4 1/2 căni de amestec uscat și va face 8 amestecuri de prăjituri cu ceașcă de cafea. Împărțiți amestecul în 8 pungi mici de plastic (aproximativ 1/2 cană fiecare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De MerișoarePudră De Gelatină De Merișoare
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Așezați amestecul într-un colț al fiecărei pungi și legați-l acolo cu o cravată de răsucire.
4
Faceți amestec de glazură: într-un castron mediu, combinați zahărul cofetarilor cu amestecul aromatizant sub formă de pulbere. Împărțiți în 8 pungi mici de plastic și închideți punga cu o cravată de răsucire. Atașați fiecare amestec de glazură la pungile de amestec de tort cu o cravată de răsucire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Puneți câte una din fiecare pungă în fiecare ceașcă.
6
Atașați următoarele instrucțiuni la fiecare ceașcă: pulverizați Generos în interiorul cupei cu spray de gătit. Conținutul gol al pachetului de amestec de tort în ceașcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Pudră De Gelatină De MerișoarePudră De Gelatină De Merișoare
7
Adăugați 1 ou, 1 lingură de ulei, 1 lingură de apă pentru a se usca amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Căpșuni Proaspete Feliate SuplimentareCăpșuni Proaspete Feliate Suplimentare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
8
Se amestecă 15 secunde, amestecând cu grijă în tot amestecul uscat. Cuptor cu microunde la putere maximă timp de 2 minute. În timp ce tortul se gătește, puneți ingredientele din amestecul de glazură într-un recipient foarte mic și adăugați 1 1/2 linguriță de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
9
Se amestecă bine. Când tort se face, se toarnă glazura peste tort în ceașcă. Bucurați-vă în timp ce cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista