Tort Wellesley Fudge
Wellesley Fudge Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 681 calorii, 8g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 228 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, laptele de unt, făina și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort De Ciocolată Wellesley, Rețetă de tort cu ciocolată Fudge (mega tort cu ciocolată Fudge), și Tort Mocha Fudge Bundt cu glazură Mocha Fudge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru tort: reglați un suport pentru cuptor în poziția de mijloc și încălziți cuptorul la 350 F. F. Ungeți și făinați două tigăi pătrate sau rotunde de 8 inci, apoi tapetați fundul cu hârtie pergament.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea într-un castron. Pune deoparte.
Într-o cratiță mică, topiți ciocolata cu apa fierbinte. În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, cremați untul și zahărul granulat împreună cu un mixer electric la viteză medie-mare până când este ușor și pufos. Bateți ouăle, pe rând, până se încorporează.
Se amestecă într-o treime din amestecul de făină, urmată de 1/2 cană de zară. Repetați cu jumătate din amestecul de făină rămas și restul de 1/2 cană de zară.
Adăugați amestecul de făină rămas și extractul de vanilie și amestecați până se combină. Reduceți viteza mixerului la minim și adăugați încet amestecul de cacao până se încorporează.
Dați aluatului o agitare finală cu o spatulă de cauciuc pentru a vă asigura că este bine combinată. Răzuiți aluatul în tigăile pregătite, neteziți blaturile și atingeți ușor tigăile de pe suprafața de lucru pentru a așeza aluatul.
Coaceți prăjiturile până când o scobitoare introdusă în centru iese cu câteva firimituri atașate, 25 până la 30 de minute, rotind tigăile la jumătatea coacerii.
Lăsați prăjiturile să se răcească în tigăi timp de 15 minute. Rulați un cuțit mic în jurul marginilor prăjiturilor, apoi întoarceți-le pe un suport de sârmă. Îndepărtați hârtia pergament, întoarceți prăjiturile cu partea dreaptă în sus și lăsați să se răcească complet înainte de îngheț, aproximativ 2 ore. (Prăjiturile pot fi învelite strâns în folie de plastic și păstrate la temperatura camerei timp de până la 2 zile.)
Pentru glazură: amestecați împreună zahărul brun, 1/2 cană din laptele evaporat, 4 linguri de unt și sare într-o cratiță mare și gătiți la foc mediu până când apar bule mici în jurul marginii tigaiei, 4 până la 8 minute. Reduceți focul la minim și fierbeți, amestecând ocazional, până când se formează bule mari și amestecul s-a îngroșat și a devenit maro auriu intens, aproximativ 6 minute.
Transferați într-un castron mare. Se amestecă restul de 1/2 cană de lapte evaporat și restul de 4 linguri de unt până când amestecul s-a răcit ușor.
Adăugați ciocolata și vanilia și amestecați până se omogenizează.
Se amestecă zahărul cofetarilor până se încorporează.
Lăsați glazura să se răcească la temperatura camerei, amestecând ocazional, aproximativ 1 oră.
Tapetați marginile unui platou de tort cu benzi de hârtie pergament pentru a menține platoul curat în timp ce asamblați tortul.
Așezați unul dintre straturile de tort pe platou.
Întindeți 1 cană de glazură peste tort, chiar până la margini.
Așezați al doilea strat de tort deasupra, apăsați ușor pentru a adera și întindeți glazura rămasă uniform pe partea superioară și pe părțile laterale ale tortului. Dați la frigider tortul până când glazura este setată, aproximativ 1 oră.
Scoateți benzile de pergament din platou înainte de servire.