Tort Wellesley Fudge

Tort Wellesley Fudge
Wellesley Fudge Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 681 calorii, 8g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 228 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, laptele de unt, făina și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort De Ciocolată Wellesley, Rețetă de tort cu ciocolată Fudge (mega tort cu ciocolată Fudge), și Tort Mocha Fudge Bundt cu glazură Mocha Fudge pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru tort: reglați un suport pentru cuptor în poziția de mijloc și încălziți cuptorul la 350 F. F. Ungeți și făinați două tigăi pătrate sau rotunde de 8 inci, apoi tapetați fundul cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea într-un castron. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Într-o cratiță mică, topiți ciocolata cu apa fierbinte. În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, cremați untul și zahărul granulat împreună cu un mixer electric la viteză medie-mare până când este ușor și pufos. Bateți ouăle, pe rând, până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Se amestecă într-o treime din amestecul de făină, urmată de 1/2 cană de zară. Repetați cu jumătate din amestecul de făină rămas și restul de 1/2 cană de zară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
5
Adăugați amestecul de făină rămas și extractul de vanilie și amestecați până se combină. Reduceți viteza mixerului la minim și adăugați încet amestecul de cacao până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Dați aluatului o agitare finală cu o spatulă de cauciuc pentru a vă asigura că este bine combinată. Răzuiți aluatul în tigăile pregătite, neteziți blaturile și atingeți ușor tigăile de pe suprafața de lucru pentru a așeza aluatul.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Coaceți prăjiturile până când o scobitoare introdusă în centru iese cu câteva firimituri atașate, 25 până la 30 de minute, rotind tigăile la jumătatea coacerii.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Lăsați prăjiturile să se răcească în tigăi timp de 15 minute. Rulați un cuțit mic în jurul marginilor prăjiturilor, apoi întoarceți-le pe un suport de sârmă. Îndepărtați hârtia pergament, întoarceți prăjiturile cu partea dreaptă în sus și lăsați să se răcească complet înainte de îngheț, aproximativ 2 ore. (Prăjiturile pot fi învelite strâns în folie de plastic și păstrate la temperatura camerei timp de până la 2 zile.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
9
Pentru glazură: amestecați împreună zahărul brun, 1/2 cană din laptele evaporat, 4 linguri de unt și sare într-o cratiță mare și gătiți la foc mediu până când apar bule mici în jurul marginii tigaiei, 4 până la 8 minute. Reduceți focul la minim și fierbeți, amestecând ocazional, până când se formează bule mari și amestecul s-a îngroșat și a devenit maro auriu intens, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Transferați într-un castron mare. Se amestecă restul de 1/2 cană de lapte evaporat și restul de 4 linguri de unt până când amestecul s-a răcit ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
11
Adăugați ciocolata și vanilia și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
12
Se amestecă zahărul cofetarilor până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
13
Lăsați glazura să se răcească la temperatura camerei, amestecând ocazional, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
14
Tapetați marginile unui platou de tort cu benzi de hârtie pergament pentru a menține platoul curat în timp ce asamblați tortul.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
15
Așezați unul dintre straturile de tort pe platou.
16
Întindeți 1 cană de glazură peste tort, chiar până la margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Ardei ArbolArdei Arbol
17
Așezați al doilea strat de tort deasupra, apăsați ușor pentru a adera și întindeți glazura rămasă uniform pe partea superioară și pe părțile laterale ale tortului. Dați la frigider tortul până când glazura este setată, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Ardei ArbolArdei Arbol
18
Scoateți benzile de pergament din platou înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista